12-й Форум розвитку громадянського суспільства: реєстрація триває

12-й Форум розвитку громадянського суспільства: реєстрація триває

18:54,
14 Листопада 2023
1001

12-й Форум розвитку громадянського суспільства: реєстрація триває

18:54,
14 Листопада 2023
1001
12-й Форум розвитку громадянського суспільства: реєстрація триває
12-й Форум розвитку громадянського суспільства: реєстрація триває
На щорічний фестиваль-нетворкінг громадського сектору вже зареєстровано більше 1500 учасників.

12-й Форум розвитку громадянського суспільства відбудеться 5 грудня в Києві під гаслом «Що дасть нам силу», повідомив організатор події, громадська організація «ІСАР Єднання» на фейсбук-сторінці. Окремі активності транслюватимуть онлайн. Сайт події повідомляє, що передбачені сім локацій і понад 150 спікерів.

На захід запрошують представників громадських організацій, благодійних фондів, громадських активістів, волонтерів, дослідників активізму, провайдерів послуг із організаційного розвитку, міжнародних партнерів, донорів, державних діячів і представників місцевого самоврядування.

Реєстрація відкрита за посиланням.

«ІСАР Єднання» також повідомляв, що шукає волонтерів на захід.

Нагадаємо, Форум розвитку громадянського суспільства — це національна платформа для навчання, спілкування та обміну досвідом у сфері організаційного розвитку благодійних та громадських організацій. Вперше Форум з організаційного розвитку відбувся у 2012 році.

ІХ Форум розвитку громадянського суспільства мав тему «Імунітет до ілюзій» і відбувся 17 грудня 2020 року в Києві у форматі всеукраїнського телемарафону (працювала студія в Києві, в трансляцію включалися регіональні майданчики). Нагадаємо, напередодні події про деталі заходу «Детектору медіа» розповів Володимир Шейгус, виконавчий директор «ІСАР Єднання».

Х Форум розвитку громадянського суспільства на тему «Незалежність — це ми» відбувся 30 листопада 2021 року. В умовах карантину він зібрав понад 1200 учасників з усієї України (плюс онлайн-глядачів).

«ДМ» також розповідав, як відбувався ХІ Форум розвитку громадянського суспільства на тему «Основний елемент» 5 грудня 2022 року, а ще як захід вийшов на міжнародну арену.

Також 30 травня 2023 року відбувся схожий за форматом захід — Форум громадянського суспільства. Його тема — «Обриси майбутнього: перемога, відновлення та модернізація України». Основні здобутки й резолюцію форуму представили на Конференції відновлення України — URC-2023, що відбулася 21–22 червня 2023 року в Лондоні.

Зображення: «ІСАР Єднання» / фейсбук

Читайте також
Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду