На NV запустили спецпроєкт про громадські організації та активістів

На NV запустили спецпроєкт про громадські організації та активістів

18:38,
28 Лютого 2023
678

На NV запустили спецпроєкт про громадські організації та активістів

18:38,
28 Лютого 2023
678
На NV запустили спецпроєкт про громадські організації та активістів
На NV запустили спецпроєкт про громадські організації та активістів
У рамках спецпроєкту розповідають про громадські організації та їхніх працівників, спростовують міфи про активізм і громадську діяльність.

На NV запустили спецпроєкт про громадські організації та громадську діяльність. 

Про це повідомила Юлія Кравчук, PR-консультантка агенції Pleon Talan.

«Що всі знають про громадські організації та активістів? Українці часто думають, що активізм — це про пікети, петиції та протест. І це так, але лише частково. Є ті, хто намагається зробити нашу країну кращою, а життя громадян комфортнішим», — написала вона.  

Нині на спеціально створеному сайті доступні п'ять текстів про активізм і активістів, поширені стереотипи про роботу громадських організацій, а також історії успіху деяких із них.

«У спецпроєкті від NV і програми "Долучайся!" ми зазирнемо саме туди, де бʼється серце змін, — у сферу діяльності активістів і громадських організацій. Ми розтлумачимо основні поняття, пригадаємо найважливіші ініціативи, спростуємо міфи та пояснимо, як саме можемо разом привести Україну до бажаного майбутнього», — говориться на сайті проєкту.

Ця ініціатива впроваджується в рамках проєкту «Програма сприяння громадській активності "Долучайся!"», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні.

Pact — це міжнародна некомерційна організація, яка працює майже в 40 країнах, розробляючи рішення для людського розвитку. Її заснували в 1971 році, організація працює у галузі людського розвитку, громадського здоров’я, навколишнього середовища, енергетики, розширення прав і можливостей жінок тощо.

Нагадаємо, що «ЗМІ для змін» розповідав про те, що 15 відеосюжетів про українців покажуть на словацькому телеканалі з субтитрами, а також, що відбулася онлайн-прем’єра документальних відео «Науковиці» — про українських жінок у науці. А Український інститут, МЗС і Ukraïner розповідатимуть іноземцям про митців і громадських діячів, які пішли воювати. Ці три медійні ініціативи також втілили громадські організації. 

Читайте також
Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду