У Києві відкрився Дім громадянського суспільства

У Києві відкрився Дім громадянського суспільства

13:11,
14 Березня 2023
1565

У Києві відкрився Дім громадянського суспільства

13:11,
14 Березня 2023
1565
У Києві відкрився Дім громадянського суспільства
У Києві відкрився Дім громадянського суспільства
У хабі, який створив ІСАР Єднання, громадські організації зможуть взаємодіяти та обмінюватися досвідом

Приміщення хабу «Єднання. Дім громадянського суспільства» — це простір для  об’єднання під одним дахом представників та представниць громадянського суспільства, повідомляється на сайті ІСАР Єднання. Тут вони можуть взаємодіяти, розвивати корисні партнерства, адвокатувати, впливати, комунікувати, обговорювати важливі суспільні проблеми та шукають шляхи їхнього розв’язання. 

У хабі можна організовувати тренінги, навчальні конференції, семінари, міні-форуми, міжнародні з’їзди, зустріч спільноти практиків. Крім того, в «Домі громадянського суспільства» є професійна студія  для проведення інтерв’ю чи вебінару.

Хаб, кажуть в ІСАР Єднання, створений для:

  • Посилення міжсекторальної  взаємодія (ОГС, бізнес, державні інституції та органи місцевої влади) та підтримки  заходів, які спрямовані на посилення міжсекторальної взаємодії для досягнення сталості громадянського суспільства;

  • Посилення громадських ініціатив, зокрема тих, що працюють з молоддю (навчання, лекції, вебінари тощо) та ініціатив, які здатні масштабувати свої проєкти і передавати знання іншим громадським організаціям;

  • Координації та менторського супроводу інших громадських хабів України задля посилення їхнього організаційного розвитку.

Хаб працює за адресою: Україна, м. Київ, вул. Еспланадна, 17. Години надання сервісу: щочетверга, з 10:00 до 18:00. Щоб забронювати зал, необхідно заповнити форму реєстрації: https://cutt.ly/H8VPK2F. Але до того важливо ознайомитися з правилами та умовами використання хабу.

Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду