Агенція digital-маркетингу Inweb створила освітню платформу для організацій громадянського суспільства

Агенція digital-маркетингу Inweb створила освітню платформу для організацій громадянського суспільства

19:33,
27 Квітня 2023
787

Агенція digital-маркетингу Inweb створила освітню платформу для організацій громадянського суспільства

19:33,
27 Квітня 2023
787
Агенція digital-маркетингу Inweb створила освітню платформу для організацій громадянського суспільства
Агенція digital-маркетингу Inweb створила освітню платформу для організацій громадянського суспільства
Будь-яка громадська організація може дізнатися, як отримати грант і самостійно просуватися в інтернеті.

З початком повномасштабної війни громадські ініціативи, благодійні фонди та інші неприбуткові організації (НПО) особливо потребують матеріальних та людських ресурсів. Одним з інструментів залучення цих ресурсів є просування громадських організацій в інтернеті. Щоб вони змогли ефективніше залучати донорів, партнерів та просто небайдужих людей до своєї роботи, агенція digital-маркетингу Inweb запустила безоплатну освітню платформу для НПО.

Академія інтернет-маркетингу для неприбуткових організацій — це навчальна платформа, завдяки якій благодійні фонди, громадські об'єднання та інші НПО можуть дізнатись більше про маркетинг і розвивати за допомогою цих знань свою справу.

Першим в Академії відкривається безоплатний курс Google Ad Grants. Згодом будуть доступні й інші курси з інтернет-маркетингу для НПО.

Google Ad Grants — це програма Google, яка дає змогу щомісяця розміщувати рекламу на суму $10 000 у пошуковій мережі Google на безстроковій основі.

Так організації зможуть на грантові кошти розміщувати рекламу і тим самим залучати в рази більше людей на збори, привертати увагу донорів, запрошувати небайдужих людей долучитися до ініціатив.

За словами CEO краудфандингової платформи «Моє Місто» Сергія Лукачка, завдяки такому гранту організація вже отримала приблизно 50 000 охоплень і 3000 переходів на її сайт.

Про те, як отримати грант і працювати з пошуковою рекламою, можна дізнатися з курсу Академії:

  1. Здобуття гранту: що потрібно для отримання гранту від Google – від реєстрації організації (для тих, хто ще не оформив своє волонтерство юридично) до подачі грантової заявки в Google.

  2. Налаштування першої рекламної кампанії: особливості грантової реклами, базові поняття з налаштування контекстної реклами та робота з корисними сервісами.

  3. Аналітика та оптимізація: як постійно покращувати рекламні кампанії, а отже, ще ефективніше за допомогою їх залучати людей до вашої діяльності.

У майбутньому на освітній платформі буде більше курсів для неприбуткових організацій: ведення соціальних мереж, оптимізація сайту для пошукових систем, контент-маркетинг тощо.

«2020 року ми почали втілювати свою корпоративну соціальну відповідальність у життя та безкоштовно допомагати неприбутковим організаціям (НПО) стати учасниками програми Google Ad Grants. На сьогодні ми допомогли, мабуть, вже сотні НПО отримати грант та десяткам організацій налаштувати рекламу в пошукових системах. Я вважаю, що кожен бізнес на своєму рівні може та повинен робити щось у напрямку КСВ, допомагаючи тим самим українцям або сприяючи наближенню перемоги України», — каже Ігор Мутерко, засновник Inweb.

Inweb — агенція digital-маркетингу, частина групи IT-компаній Netpeak Group, преміумпартнер Google, найкраща агенція digital-маркетингу України за версією IT-рейтингу України. Експерти у пошуковому просуванні сайту, контекстній рекламі, вебаналітиці, просуванні мобільних додатків (ASO, ASA), SMM, таргетингу в соцмережах, контент-маркетингу.

Academy Ocean — хмарна LMS (навчальна платформа), за допомогою якої бізнеси автоматизують навчання та адаптацію працівників, партнерів, клієнтів або створюють власні курси.

Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду