Медійники ГО «Має сенс» створили благодійний фонд «Тактика Добра»

Медійники ГО «Має сенс» створили благодійний фонд «Тактика Добра»

13:36,
24 Червня 2024
478

Медійники ГО «Має сенс» створили благодійний фонд «Тактика Добра»

13:36,
24 Червня 2024
478
Медійники ГО «Має сенс» створили благодійний фонд «Тактика Добра»
Медійники ГО «Має сенс» створили благодійний фонд «Тактика Добра»
Місія фонду «Тактика Добра» — забезпечення комплексної підтримки українських військових під час війни

Медійники ГО «Має сенс» створили благодійний фонд «Тактика Добра», щоб збирати гроші на потреби військових. Про це повідомив засновник фонду — медіаменеджер, тренер центру практичної освіти «Накипіло» Валерій Гармаш.

За словами Гармаша, місія фонду «Тактика Добра» — забезпечення комплексної підтримки українських військових під час російсько-української війни.

«Ми надаємо життєво важливе обладнання, включаючи транспортні засоби для евакуації поранених, засоби зв’язку, медичне обладнання та системи радіоелектронної боротьби. Наша мета - зміцнення обороноздатності України та захист її громадян від зовнішньої агресії. Мені дуже приємно бачити, як багато людей готові долучитися до нашої спільної справи. Я вдячні кожному та кожній, хто вже долучився і планує долучитися до підтримки фонду», - повідомив Валерій Гармаш.


Комунікаційна менеджерка громадської організації «Має сенс» Анна Соцька  у коментарі ІМІ розповіла, що команда медійників допомагає Україні протистояти російській агресії ще з 2014 року:

«Спочатку це було меценатство, потім волонтерська діяльність, інформаційна підтримка нашими медіа: сайтом міста Словʼянськ 6262 та чернівецьким регіональним сайтом 0372, яка продовжується до цього часу. З 2022 року наше волонтерство стало нагальнішою потребою, тому ми зосередилися на допомозі військовим, які захищають нашу країну від російської навали», – каже Анна.

Вона зазначила, що медійники організують збори на потреби оборонців, передали на фронт автівку, генератор, зарядну станцію та продовжують надавати військовим посильну допомогу.

За її словами, з розширенням волонтерської діяльності зросла потреба в залученості та додаткових ресурсах, тому вирішили заснувати благодійний «Тактика Добра».

Фото: Valerii Garmash/Facebook

Читайте також
Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду