У лютому в Україні стартує нова «Академія лідерства для дівчат»

У лютому в Україні стартує нова «Академія лідерства для дівчат»

10:41,
28 Грудня 2023
464

У лютому в Україні стартує нова «Академія лідерства для дівчат»

10:41,
28 Грудня 2023
464
У лютому в Україні стартує нова «Академія лідерства для дівчат»
У лютому в Україні стартує нова «Академія лідерства для дівчат»
Проєкт складається з 20 онлайн-зустрічей із професіоналками з різних сфер. Їх супроводжують активності на командоутворення, креативні завдання, спільні традиції, клуби за інтересами та розробка власних соціальних проєктів. Три найкращі фінальні ініціативи отримають менторську, організаційну та фінансову підтримку.

У лютому в Україні стартує новий проєкт «Академія лідерства для дівчат 4.0». Про це повідомляється у пресрелізі організаторів.

«Академія лідерства для дівчат 4.0» — це проєкт для дівчат 14–16 років з різних куточків України, спрямований на те, щоби допомогти їм пізнати багатогранність лідерства та розвинути м’які навички, а також надати базові знання з теми професійної орієнтації і стресостійкості в буремні часи.

Проєкт складається з 10 інформаційних та 10 практичних онлайн-зустрічей із професіоналками з різних сфер. Їх супроводжують активності на командоутворення, креативні завдання, спільні традиції, клуби за інтересами та розробка власних соціальних проєктів.

Теми зустрічей:

  • Лідерство: постановка цілей і пріоритетів (3 та 10 лютого).
  • Ефективне спілкування: емоційний інтелект, психологічне здоров’я, стосунки з іншими людьми та самосприйняття (17 та 24 лютого).
  • Гендерна (не)рівність навколо нас (2 та 9 березня).
  • Профорієнтація: як знайти себе в цьому непростому світі (16 та 23 березня).
  • Підприємництво як шлях до фінансової незалежності (20 березня та 6 квітня).
  • Право: що? де? коли? (13 та 20 квітня).
  • Політика, якої не варто боятися (27 квітня та 4 травня).
  • Зміни навколо нас: з чого почати? (11 та 18 травня).
  • Управління проєктом: від ідеї до реалізації та звітності (25 травня та 1 червня).
  • Публічні виступи: говорити та робити зміни (8 та 15 червня).

Важливим складником проєкту є побудова спільноти дівчат-лідерок, які завжди готові підтримати одна одну та прийти на допомогу.

Завершальними елементами проєкту є офлайн-випускний найбільш старанних команд проєкту в Києві та конкурс ідей ініціатив, три з яких отримають від «Жіночої Ліги» менторську, організаційну та фінансову підтримку для реалізації.

Для участі у проєкті дівчатам потрібно:

  • сформувати команду з двох осіб;
  • до 20 січня заповнити реєстраційну форму;
  • очікувати на результати відбору, які будуть оголошені у період з 25 по 28 січня. 

Проєкт «Академія лідерства для дівчат» заснувала в 2020 році громадська організація «Жіноча Ліга» у межах програми «EU4Youth Alumni Network» за підтримки Європейського Союзу. У 2024 році він реалізується у співпраці з київським бюро Фонду ім. Гайнріха Бьолля.

Детальніше з проєктом та його умовами можна ознайомитись на офіційній вебсторінці, на сторінці проєкту у фейсбуці, а також у дописах в інстаграмі й телеграмі

За щоденними новинами на тему гендерної рівності і прав жінок та можливостями особистого і кар'єрного розвитку можна стежити на телеграм-каналі «Простір твого зростання».

Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду