cs.detector.media
28.12.2023 10:41
У лютому в Україні стартує нова «Академія лідерства для дівчат»
У лютому в Україні стартує нова «Академія лідерства для дівчат»
Проєкт складається з 20 онлайн-зустрічей із професіоналками з різних сфер. Їх супроводжують активності на командоутворення, креативні завдання, спільні традиції, клуби за інтересами та розробка власних соціальних проєктів. Три найкращі фінальні ініціативи отримають менторську, організаційну та фінансову підтримку.

У лютому в Україні стартує новий проєкт «Академія лідерства для дівчат 4.0». Про це повідомляється у пресрелізі організаторів.

«Академія лідерства для дівчат 4.0» — це проєкт для дівчат 14–16 років з різних куточків України, спрямований на те, щоби допомогти їм пізнати багатогранність лідерства та розвинути м’які навички, а також надати базові знання з теми професійної орієнтації і стресостійкості в буремні часи.

Проєкт складається з 10 інформаційних та 10 практичних онлайн-зустрічей із професіоналками з різних сфер. Їх супроводжують активності на командоутворення, креативні завдання, спільні традиції, клуби за інтересами та розробка власних соціальних проєктів.

Теми зустрічей:

Важливим складником проєкту є побудова спільноти дівчат-лідерок, які завжди готові підтримати одна одну та прийти на допомогу.

Завершальними елементами проєкту є офлайн-випускний найбільш старанних команд проєкту в Києві та конкурс ідей ініціатив, три з яких отримають від «Жіночої Ліги» менторську, організаційну та фінансову підтримку для реалізації.

Для участі у проєкті дівчатам потрібно:

Проєкт «Академія лідерства для дівчат» заснувала в 2020 році громадська організація «Жіноча Ліга» у межах програми «EU4Youth Alumni Network» за підтримки Європейського Союзу. У 2024 році він реалізується у співпраці з київським бюро Фонду ім. Гайнріха Бьолля.

Детальніше з проєктом та його умовами можна ознайомитись на офіційній вебсторінці, на сторінці проєкту у фейсбуці, а також у дописах в інстаграмі й телеграмі

За щоденними новинами на тему гендерної рівності і прав жінок та можливостями особистого і кар'єрного розвитку можна стежити на телеграм-каналі «Простір твого зростання».

cs.detector.media
DMCA.com Protection Status