Veteran Hub відкриває аналітичний центр

Veteran Hub відкриває аналітичний центр

15:30,
19 Квітня 2024
171

Veteran Hub відкриває аналітичний центр

15:30,
19 Квітня 2024
171
Veteran Hub відкриває аналітичний центр
Veteran Hub відкриває аналітичний центр
Спершу він займатиметься розробкою стратегії та системою роботи центру, а далі — допоможе Veteran Hub розширити аналітичний і дослідницький напрям в організації.

Veteran Hub відкрили вакансії для новоствореного аналітичного центру, повідомила «Детектору медіа» пресслужба благодійної організації. Шукають старших і молодших аналітиків, експерта з безпеки даних, HR-менеджера, менеджера з контролю якості послуг, а також головного редактора аналітичного центру.

Veteran Hub повідомив, що працює в напрямі аналітики п'ять років. За цей час організація опублікувала дослідження «Шлях ветерана», посібники «Усвідомлене батьківство під час війни» та «Resex: повернення до сексуального життя після поранення». Планується також новий етап дослідження «Шлях коханої воїна».

Аналітичний центр Veteran Hub очолює Катерина Скороход. Нині її команда розробляє стратегію та систему роботи центру. Перші чотири місяці роботи аналітичний центр присвятить опрацюванню методології, протоколів і внутрішніх правил, а також розробці системи обміну знаннями всередині організації.

Нагадаємо, Veteran Hub — мережа підтримки для воїнів і їхніх близьких. Нині організація об'єднує простори в Києві та Вінниці, національну Лінію підтримки та мобільні офіси в Київській, Вінницькій та Дніпропетровській області.

«Детектор медіа» розповідав, як змінилося життя команди Veteran Hub після повномасштабного вторгнення, які виклики стоять перед волонтерами та активістами на цій війні, а також якою є роль медіа у висвітленні реальної картини дійсності з поля бою.

У 2023 році Veteran Hub почав випускати подкасти про досвід українських військових і тих, хто чекає на коханих з війни.

Титульне зображення: Veteran Hub

Читайте також
Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду