Школярів і студентів запрошують до участі у EU Study Days

Школярів і студентів запрошують до участі у EU Study Days

17:13,
6 Лютого 2023
313

Школярів і студентів запрошують до участі у EU Study Days

17:13,
6 Лютого 2023
313
Школярів і студентів запрошують до участі у EU Study Days
Школярів і студентів запрошують до участі у EU Study Days
Учасники прослухають лекції від дипломатів та експертів із ЄС та України, а також зможуть реалізувати власний проєкт.

Представництво Європейського Союзу в Україні оголошує набір українських школярів та студентів для участі у EU Study Days (Єврошколи)-2023.

Про це повідомили у Представництві Європейського Союзу в Україні.

«До участі запрошуються ті, хто поділяє європейські цінності, прагне дізнатися більше про Європейський Союз, а також знайти однодумців, із якими можна втілювати спільні ініціативи та разом створювати майбутнє України як європейської держави», — ідеться у повідомленні.

Як зазначається, учасники прослухають лекції від провідних спікерів, серед яких дипломати й експерти з ЄС та України. Формат Єврошкіл передбачає активні дискусії та живе спілкування, а учасники отримають знання про Євросоюз та відносини між Україною та ЄС.

Кінцева дата подачі заявок — 6 березня 2023, 20:00. Навчання триватиме з 15 березня по 31 травня 2023 року. Подавати заявку можуть:

  • учні середніх шкіл, ліцеїв, гімназій, які здобувають середню освіту (9-11 класи);
  • студенти магістратури, або останнього курсу бакалаврату українських ЗВО денної форми навчання та аспіранти будь-якої форми навчання.

«Програма складається з 10 навчальних модулів, які включають відеолекції та презентації від українських та європейських експертів, онлайн-вебінари за участю експертів та інтерактивні заняття — відкриті дискусії, творчі майстерні, дебати тощо. Також учасники матимуть можливість реалізувати власний мініпроєкт», — проінформували організатори.

За підсумками навчання його учасники отримають сертифікати, що міститимуть інформацію про тривалість навчання, кількість годин та перелік модулів, а для учасників-студентів — кількість кредитів ЄКТС.

20 найактивніших та найуспішніших учасників з-поміж студентів і школярів візьмуть участь у літній чи зимовій офлайн-школі, які відбудуться на базі одного з закладів вищої освіти України.

Щоб стати учасником, потрібно: 

  1. Заповнити заявку (для школярів, для студентів та аспірантів)
  2. 2. У разі успішного проходження конкурсу за заявками пройти онлайн-тестування на платформі.

EU Study Days in Ukraine — освітній проєкт Представництва Європейського Союзу в Україні, започаткований у 2013 році. Мережа випускників налічує вже понад 1500 осіб. Проєкт має на меті розвиток мережі випускників, які цікавляться питаннями європейської інтеграції й спільно реалізують власні ініціативи у різних сферах діяльності. EU Study Days допомагає знаходити однодумців, які бачать розвиток України як європейської держави.

У 2022-2025 роках проєкт виконуватиметься ГО «Молодіжна альтернатива», Львівським національним університетом імені Івана Франка, Харківським національним економічним університетом імені Семена Кузнеця.

Нагадаємо, що ГО Центр «Розвиток КСВ» запустить освітні онлайн-курси для молоді з інвалідністю, учасники молодіжної програми UPSHIFT створили курс з фінансової грамотності для порталу «Дія. Цифрова освіта», а для шкільних вчителів, директорів і адміністрації стартував безплатний онлайн-курс «Спільно до навчання: ефективна та безпечна освіта під час війни».

Читайте також
Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду