Представники креативних індустрій записали понад 170 лекцій на підтримку ЗСУ

Представники креативних індустрій записали понад 170 лекцій на підтримку ЗСУ

10:10,
10 Жовтня 2022
875

Представники креативних індустрій записали понад 170 лекцій на підтримку ЗСУ

10:10,
10 Жовтня 2022
875
Представники креативних індустрій записали понад 170 лекцій на підтримку ЗСУ
Представники креативних індустрій записали понад 170 лекцій на підтримку ЗСУ
Уже понад 170 днів, з 4 квітня щодня, без перерв і вихідних, триває Марафон креативної практики. Це ініціатива стартапу CASES, в межах якої фахівці креативних індустрій читають безплатні лекції на підтримку Збройних сил України за участі фонду «Повернись живим».

Марафон креативної практики є ініціативою CASES, соцмережі та EdTech-платформи для креативних індустрій. Відповідно до маніфесту Марафону, команда щодня (і до самої перемоги) публікує новий контент: лекції, майстеркласи, кейси. 

Задачі Марафону — з одного боку, підтримати людей, заохотити їх і далі працювати та не зупиняти свій розвиток попри війну, а з іншого — допомогти ЗСУ, волонтерам та всім, хто наближає перемогу України. 

Спікери Марафону відмовилися від гонорарів. Натомість вони закликають глядачів підтримувати ЗСУ за допомогою донатів.

Теми Марафону різноманітні. Вони відповідають на актуальні питання: як знайти роботу в умовах війни, як продовжувати розвиватися попри обставини, як реалізовувати себе на фрилансі, як вдосконалювати навички. Серед актуальних тем також психологічне здоров’я та моральний тонус. 

Є, звісно, і спеціалізовані лекції на теми дизайну та ілюстрації, UX/UI, моушндизайну, мобільної розробки, комунікацій та маркетингу (SMM, PR, Digital), менеджменту проєктів та креативного підприємництва, копірайтингу та письменництва.

Ініціатива має понад 100 партнерів з креативних індустрій України, серед яких Banda, Uklon, MacPaw, Eleks, ЛУН, Fedoriv Agency, SoftServe, GlobalLogic Ukraine, Ciklum, Osnovy Publishing, BetterMe, MEGOGO, Genesis, Ukraїner, Robota.ua, Prozorro та багато інших.

100% надходжень спрямовують фонду «Повернись живим».

«Для нас було дуже важливим мати партнера з надійною репутацією, і чий внесок в перемогу був би очевидним. Фонд "Повернись живим" був однією із перших громадянських ініціатив, що почала опікуватися підтримкою армії системно й стратегічно. Ми дуже поважаємо їхню роботу, системність та прозорість, і ми щасливі мати такого партнера», — коментує Анатолій Попель, CEO CASES та Марафону креативної практики.

«Повернись живим» — це один із найбільших та найкомпетентніших фондів, що допомагають українській армії. Щодня його команда реалізовує масштабні проєкти та забезпечує армію та волонтерів усім необхідним. Таким чином, об’єднавши зусилля з фондом, Марафон креативної практики стане ще ефективнішим одразу на декількох фронтах — освітньому та благодійному. 

Організатори подбали, щоб переглядати матеріали було зручно кожному, тож лекції доступні на YouTube-каналі Креативної практики, платформі CASES та медіасервісі MEGOGO.

Фото: Compare Fibre з Unsplash

Читайте також
Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду