22 березня —  конференція «Жінки в STEM: від мрії до дії»

22 березня — конференція «Жінки в STEM: від мрії до дії»

13:45,
19 Березня 2024
133

22 березня — конференція «Жінки в STEM: від мрії до дії»

13:45,
19 Березня 2024
133
22 березня —  конференція «Жінки в STEM: від мрії до дії»
22 березня —  конференція «Жінки в STEM: від мрії до дії»
Це можливість познайомитися з ТОП-20 жінок у STEM України — науковицями, CEO технологічних компаній, які зробили кар’єру в науково-технічній сфері. У школярок та студенток є також шанс запітчити їм свій проєкт або поставити запитання щодо майбутньої кар'єри.

Громадська організація «Центр “Розвиток КСВ”» у межах ініціативи «Дівчата STEM» проведе в гібридному форматі конференцію «Жінки в STEM: від мрії до дії» — щорічний захід менторської програми «Дівчата STEM», що спрямований на збільшення спільноти жінок та дівчат, які захоплюються STEM (S-science, T-technology, E-engineering, M-mathematics).

Запрошують дівчат та жінок, що пов’язали своє професійне життя зі STEM, студенток ЗВО, що зацікавлені у розвитку в STEM-напрямку. Конференція відбудеться в просторі  IQ Business Center.

«З 2018 року ми, за підтримки компанії SAP Ukraine, продовжуємо збирати дівчат та впливових жінок у STEM в одному місці задля обміну мотивацією та натхненням, адже надихнути українок на STEM і надати їм професійні можливості - наш пріоритет номер один. Навіть у темні для країни часи нічого не зупиняється: дівчата продовжують розвиватися і шукають себе, а на наших заходах можна  знайти свою менторку для підтримки і навіть показати розроблені власноруч проєкти», — сказала Марина Саприкіна, голова Центру «Розвиток КСВ» та ідейна натхненниця ініціативи «Дівчата STEM».

Програма конференції включає 4 сесії з виступами провідних жінок в STEM: Strategy (перспективи та прогнози кар’єри STEM), Talent (таланти та навички власного розвитку), Emotion (емоції на становленні та розквіті кар'єри), Motivation (де знайти своє натхнення і мотивацію).

Серед спікерок:  директорка з партнерств та інновацій у SET University  Євгенія Клепа, керівна директорка SAP Ukraine Ганна Мікулицька, старша наукова співробітниця відділу позагалактичної астрономії та астроінформатики Головної астрономічної обсерваторії НАН України Дар'я Добрічева, CEO Operations Infopulse, яка нещодавно увійшла у глобальний список «Strong women in IT» Любов Юденко, співзасновниця та директорка з продуктової стратегії агенції цифрового дизайну The Gardient Олена Занічковська та інші.

Під час окремої інтерактивної сесії «На каву з менторкою: твій шанс на унікальну пораду» учасниці зможуть запітчити свій проєкт та отримати зворотній зв’язок, рекомендацію чи відповіді на запитання.

Для учасниць Менторської програми від SAP та «Дівчата STEM» захід є безоплатним. Для зовнішніх учасників необхідно зареєструватись та придбати квиток (вартість офлайн-участі — 1000 грн, онлайн — 500 грн).  Для студенток є можливість взяти участь у розіграші квитка.

Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду