5 квітня — конференція проєкту «Мрії в дії»

5 квітня — конференція проєкту «Мрії в дії»

13:25,
25 Березня 2024
94

5 квітня — конференція проєкту «Мрії в дії»

13:25,
25 Березня 2024
94
5 квітня — конференція проєкту «Мрії в дії»
5 квітня — конференція проєкту «Мрії в дії»
У рамках проєкту 20 українкам допомогли розвинути їхній соціальний бізнес чи створити його з нуля через фінансову, менторську та експертну підтримку.

Під час конференції 5 квітня в Києві (10:00—18:00) відбудуться тренінги, а також «відкритий день» для демонстрації продуктів та послуг соціальних підприємств, аби керівниці отримали зворотній зв’язок від експертів. Подію організовує Національна мережа розвитку локальної філантропії.

Експерти на події:

  • Вікторія Буник — бізнес-тренерка, коучиня, фасилітаторка, докторка філософії, менторка для платформи «Жінки у бізнесі». Експертка з сервісу, управління та розвитку життєстійкості. 15 років досвіду в управлінні та розвитку кращих команд.
  • Андрій Лісовий — комунікаційний менеджер у проєкті «Центр готовності цивільних» Благодійного фонду Сергія Притули, SMM-manager у Develux.

Розклад події:

  • 10:00—10:30. Підготовка локацій соціальних підприємств.
  • 10:30—12:00. Зустріч з експертами для обміну досвідом за напрямками бізнесів.
  • 12:30—13:30. Нетворкінг соціальних підприємств.
  • 14:30—16:00. Тренінг «Giving Circle».
  • 16:30—17:30.  Сесія з планування подальшої взаємодії.
  • 17:30—18:00. Заключне слово.

Підприємиці програми «Мрії в дії» створили «Giving Circle» — об'єднання з метою спільно зробити фінансовий внесок та визначити, як ці кошти будуть розподілені між благодійними організаціями або проєктами.

На заході будуть присутні соціальні підприємства: швейно-вишивальна майстерня «Вільна нитка», пекарня в «Зерноленді», дитячий простір «Зірочка», бренд живого одягу «Зерно», швейне виробництво жіночої спідньої білизни Yarii lingerie, швейний простір Natalie's Space, кафе «Марципан», швейна майстерня «Ne'Ne», магазин для хвостиків «Мяс-Мяс», котейня «Муркіт», пошиття трикотажного одягу «MRIA.VR», простір для вагітних жінок і мам «МАМ», репетиторський центр для дітей та підлітків, виробництво сублімованої їжі швидкого приготування, підприємство з виготовлення килимів «Зена-Глиняни-Арт-Студія», медова майстерня «BeeThe», платформа підтримки мікровиробників з малих громад «Це Крафт».  

Акредитація для медіа: реєстраційна форма. Точне місце проведення повідомдять після підтвердження відвідування.

Контакт для додаткових запитань: m.vasylieva@philanthropy.com.ua.

Ініціативу «Мрії в дії» впроваджує Національна мережа розвитку локальної філантропії за технічної підтримки програми «ООН Жінки» та за фінансування Жіночого фонду миру та гуманітарної допомоги ООН (WPHF).

Фото: philanthropy.com.ua

Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду