22 квітня — нетворкінг для партнерств «Зустріч для змін»

22 квітня — нетворкінг для партнерств «Зустріч для змін»

21:02,
26 Березня 2024
133

22 квітня — нетворкінг для партнерств «Зустріч для змін»

21:02,
26 Березня 2024
133
22 квітня — нетворкінг для партнерств «Зустріч для змін»
22 квітня — нетворкінг для партнерств «Зустріч для змін»
Захід відбудеться в Полтаві впродовж 10:00—19:00.

«Зустріч для змін» (Meeting for Change) — це нетворкінгова подія, покликана збільшити кількість рівноправних партнерств між міжнародними організаціями та локальними українськими НУО.

Організатор — Національна мережа розвитку локальної філантропії, мережева організація, що обʼєднує фонди громад України задля розвитку локальної філантропії та волонтерства в громадах, активізації жителів і підтримці громадських ініціатив.

Перша «Зустріч для змін» пройшла в Києві в жовтні 2023 року, зібрала 60 локальних та 20 міжнародних організацій, серед яких IRC, Mercy Corps, People in Need, Action against Hunger та інші.

Цьогоріч «Зустріч для змін» пройде у чотирьох регіонах України, аби більше локальних організацій могли знайти партнерів та фінансування. Організатори також збирають локальні історії про складнощі і особливості роботи у регіоні, які будуть презентовані на події у форматі TED-talks.

Перша подія буде для східних областей; Полтаву організатори обрали з міркувань безпеки.

Запрошують організації, які працюють у Полтавській, Харківській, Дніпропетровській, Донецькій та Луганській областях. Локальні організації мають пройти відбір до участі через заповнення реєстраційної форми, яку переглянуть організатори.

Основні критерії для участі:

  • Організація має бути зареєстрована як юридична особа.
  • Організація працює на чітко визначеній території, тобто не національний рівень (область, місто, селище, регіон тощо).
  • Організація вже мала досвід публічного звітування реалізації донорських коштів або пожертв приватних осіб.
  • Організація не може бути асоціацією чи спілкою.

Акредитація журналістів: форма.

Контакт для додаткових запитань: m.vasylieva@philanthropy.com.ua.

«Зустріч для змін» — частина адвокаційного проєкту «Give Power to UA NGOs» Національної мережі розвитку локальної філантропії. Він почався в серпні 2022 року з відкритого листа до міжнародних організацій та донорів, які діють в Україні, з метою звернути увагу на проблему недоступності ресурсів та виключення локальних організацій із системи прийняття рішень, що стосуються гуманітарного реагування. Мета проєкту — досягнути 25 % локалізації міжнародних ресурсів до 2025 року на противагу 1 % станом на літо 2022 року. У 2023 році створена повноцінна адвокаційна стратегія організації. У процесі планування додали ще одну ціль — впровадження механізму відсоткової філантропії.

Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду