cs.detector.media
25.03.2024 13:25
5 квітня — конференція проєкту «Мрії в дії»
5 квітня — конференція проєкту «Мрії в дії»
У рамках проєкту 20 українкам допомогли розвинути їхній соціальний бізнес чи створити його з нуля через фінансову, менторську та експертну підтримку.

Під час конференції 5 квітня в Києві (10:00—18:00) відбудуться тренінги, а також «відкритий день» для демонстрації продуктів та послуг соціальних підприємств, аби керівниці отримали зворотній зв’язок від експертів. Подію організовує Національна мережа розвитку локальної філантропії.

Експерти на події:

Розклад події:

Підприємиці програми «Мрії в дії» створили «Giving Circle» — об'єднання з метою спільно зробити фінансовий внесок та визначити, як ці кошти будуть розподілені між благодійними організаціями або проєктами.

На заході будуть присутні соціальні підприємства: швейно-вишивальна майстерня «Вільна нитка», пекарня в «Зерноленді», дитячий простір «Зірочка», бренд живого одягу «Зерно», швейне виробництво жіночої спідньої білизни Yarii lingerie, швейний простір Natalie's Space, кафе «Марципан», швейна майстерня «Ne'Ne», магазин для хвостиків «Мяс-Мяс», котейня «Муркіт», пошиття трикотажного одягу «MRIA.VR», простір для вагітних жінок і мам «МАМ», репетиторський центр для дітей та підлітків, виробництво сублімованої їжі швидкого приготування, підприємство з виготовлення килимів «Зена-Глиняни-Арт-Студія», медова майстерня «BeeThe», платформа підтримки мікровиробників з малих громад «Це Крафт».  

Акредитація для медіа: реєстраційна форма. Точне місце проведення повідомдять після підтвердження відвідування.

Контакт для додаткових запитань: m.vasylieva@philanthropy.com.ua.

Ініціативу «Мрії в дії» впроваджує Національна мережа розвитку локальної філантропії за технічної підтримки програми «ООН Жінки» та за фінансування Жіночого фонду миру та гуманітарної допомоги ООН (WPHF).

Фото: philanthropy.com.ua

cs.detector.media
DMCA.com Protection Status