13 вересня — воркшоп «Громадська активність в умовах війни: загрози, виклики, історії успіху» (оновлено)

13 вересня — воркшоп «Громадська активність в умовах війни: загрози, виклики, історії успіху» (оновлено)

12:37,
29 Серпня 2023
662

13 вересня — воркшоп «Громадська активність в умовах війни: загрози, виклики, історії успіху» (оновлено)

12:37,
29 Серпня 2023
662
13 вересня — воркшоп «Громадська активність в умовах війни: загрози, виклики, історії успіху» (оновлено)
13 вересня — воркшоп «Громадська активність в умовах війни: загрози, виклики, історії успіху» (оновлено)
Учасники воркшопу дізнаються про те, як змінилася громадська активність в умовах великої війни та як реалізовувати її ефективно.
13 вересня пройде благодійний воркшоп «Громадська активність в умовах війни: загрози, виклики, історії успіху» у межах волонтерського марафону «Вокс Україна».

Коли: 13 вересня о 17:00 (оновлено)

Де: Zoom

Реєстрація за лінком: https://forms.gle/pFzArPvtvb5agb7R9 

«Правовий режим воєнного стану, в якому Україна живе другий рік, накладає на громадян низку обмежень прав і свобод. Та, незважаючи на це, після повномасштабного вторгнення громадська активність зросла та утримується на високому рівні. Як показало нещодавнє опитування «Вокс Україна» та Factum Group, багато громадян-респондентів планують долучатися одразу до кількох видів громадських активностей в майбутньому. Наприклад, майже 34% планують одночасно надавати пожертви та підписувати петиції, а 6,8% планують одночасно приєднатися до неурядової організації та волонтерити...», — повідомляють організатори. 

Ведучий воркшопу — Олександр Остапа — поділиться власним досвідом і порадами про те:

  • як швидко зробити видимою свою ініціативу в громаді;
  • як шукати фінансування та підтримку бізнесу для втілення ідей;
  • як працювати з органами державної влади для успішної реалізації ідеї;
  • як не піддаватися на провокації під час реалізації проєктів.

Про ведучого

Олександр Остапа — голова ГО «Буча найкраще місто» та керівник медіа Thebuchacity, волонтер, журналіст, комунікаційний менеджер зі стажем роботи понад 10 років. Працював у низці громадських організацій, міжнародних організаціях державних органах та медіа. 

Thebuchacity стало основним джерелом комунікації під час окупації міста та регіону, активно включилося в волонтерську діяльність з підтримки мешканців, які вимушено залишили свій дім, створило ресурси з пошуку родичів та окремих груп з волонтерської підтримки у кожному районі міста. Після деокупації допомагало з пошуком речей, інформуванням про гуманітарні ініціативи, почало працювати з міжнародними медіа і організаціями, допомагаючи у пошуку жертв агресії та висвітлюючи історії. Проводить волонтерську роботу, допомагаючи місцевим військовим, а також запустило і реалізувало проєкт «Бучанський лимон»: зібрано понад 1 500 000 гривень на потреби ЗСУ.

Воркшоп «Громадська активність в умовах війни: загрози, виклики, історії успіху» є благодійним. Умовою участі є Ваш свіжий донат на рахунок будь-якого благодійного фонду або підтримайте обраний Вами збір для захисників та захисниць. Рекомендований розмір донату — від 100 грн.

Приклади фондів та рахунків, які потребують підтримки, додані нижче*. !Заповнюючи реєстраційну форму, додайте скріншот, який підтвердить ваш внесок.

Як підтвердження реєстрації напередодні події Ви отримаєте лист-запрошення із лінком на ZOOM. Якщо Ви оплатите участь, але з тих чи інших причин не зможете взяти в ньому участь, ми надішлемо Вам запис за запитом.

*Приклади фондів, які можна підтримати для участі у події

«Бучанський лимон» — проєкт великого збору на потреби бучанських воїнів та і місцевих ініціатив: https://send.monobank.ua/jar/32sY84hpcY 5375411200838048

Банка Максима Скубенка, виконавчого директора Воксу «На відвоювання Сходу»: https://send.monobank.ua/jar/3cFQzJHUkv?fbclid=IwAR1DrhwQOyupZzQP0rfGRIyuqJVsrK6R6e835hCFCfy1wfIR6j4YQYWvn2s

Фонд «Повернись живим»: https://savelife.in.ua/tro-333/

Фонд «Діти Героїв»: https://childrenheroes.org/?form=donations 

Читайте також
Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду