Проєкт «Творці змін» оголосив третій конкурс

Проєкт «Творці змін» оголосив третій конкурс

16:23,
21 Серпня 2023
632

Проєкт «Творці змін» оголосив третій конкурс

16:23,
21 Серпня 2023
632
Проєкт «Творці змін» оголосив третій конкурс
Проєкт «Творці змін» оголосив третій конкурс
Деякі організації отримають мінігранти, а інформацію про всіх змінотворців додадуть в електронний довідник ініціатив.

Аналітичний центр Bendukidze Free Market Center шукає громадські та благодійні проєкти / приватні ініціативи, що працюють на місцях над реінтеграцією (особливо економічною) ветеранів російсько-української війни чи інтеграцією (особливо економічною) внутрішньо переміщених осіб, повідомила «Детектору медіа» команда Центру Бендукідзе.

Охочі взяти участь можуть заповнити заявку до 16:00 25 серпня. Повідомляється, що частина заявників отримає мінігранти, а інформацію про всіх змінотворців буде додано в електронний довідник. Організатори звернули увагу, що участь можуть брати дійсні проєкти, що працюють не менше ніж пів року та зареєстровані на юридичну особу.

Проєкт втілюється за підтримки Представництва «Фонду Фрідріха Науманна за Свободу».

Нагадаємо, проєкт «Творці змін» створений аналітичним центром Bendukidze Free Market CenterСайт запустили 18 жовтня 2021 року. Автори проєкту зібрали базу ініціатив, які вирішують суспільні проблеми самостійно, у співпраці з владою чи бізнесом, а також через благодійництво, волонтерство чи іншу громадську діяльність. Довідник «Творці змін» виглядає як інтерактивна мапа України з позначеними на ній ініціативами, стислим описом їхніх досягнень і контактами.  

Більше можливостей у громадському секторі в серпні можна переглянути тут.

Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду