«Дбаємо про тих, хто допомагає іншим» — новий грант від ІСАР Єднання

«Дбаємо про тих, хто допомагає іншим» — новий грант від ІСАР Єднання

13:04,
4 Квітня 2023
1255

«Дбаємо про тих, хто допомагає іншим» — новий грант від ІСАР Єднання

13:04,
4 Квітня 2023
1255
«Дбаємо про тих, хто допомагає іншим» — новий грант від ІСАР Єднання
«Дбаємо про тих, хто допомагає іншим» — новий грант від ІСАР Єднання
До конкурсу запрошуються організації громадянського суспільства, які реагують на гуманітарну кризу та інші виклики, пов’язані з війною.

Ініціативний центр сприяння активності та розвитку громадського почину ІСАР Єднання запрошує організації громадянського суспільства до участі в конкурсі проєктних пропозицій «Дбаємо про тих, хто допомагає іншим». 

Мета грантового конкурсу — надати базову підтримку для ОГС, які беруть участь у швидкому реагуванні на гуманітарну кризу та інші виклики, пов’язані з широкомасштабним вторгненням росії у 2022 році, посиливши таким чином їхні спроможності надавати якісні послуги. Для досягнення цієї мети планується відібрати організації, які працюють у цій сфері щонайменше 6 місяців та мають налагоджені процеси допомоги цивільному населенню.

Організація може претендувати на грант, якщо вона:

  • ️надає гуманітарну допомогу постраждалому від воєнних дій населенню, особливо вразливим групам як-то: люди та діти з інвалідністю, особи похилого віку тощо;

  • проводить евакуацію цивільного населення з зон ведення бойових дій або окупації, організовує перевезення маломобільних осіб з зон ведення бойових дій або окупації тощо;

  • надає послуги тимчасового проживання для ВПО, організовує роботу прихистків та інших місць перебування ВПО;

  • створює та утримує волонтерські штаби/центри, які акумулюють ресурси та спрямовують їх на необхідну підтримку потребуючих груп. 

Можлива підтримка ОГС, які працюють у інших сферах гуманітарного реагування та раннього відновлення, однак у виняткових випадках. Переважна більшість організацій, які очікуються до підтримки в цьому конкурсі, працюють саме у перелічених вище сферах.

Очікуваний розмір гранту від 500-700 тис. грн до 1,5 млн грн. Заявку можна подати до 19 квітня 2023 року.

Детальніші умови конкурсу тут.

Конкурс проводиться у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України», який реалізовується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень та Центром демократії та верховенства права завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

Читайте також
Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду