cs.detector.media
04.04.2023 13:04
«Дбаємо про тих, хто допомагає іншим» — новий грант від ІСАР Єднання
«Дбаємо про тих, хто допомагає іншим» — новий грант від ІСАР Єднання
До конкурсу запрошуються організації громадянського суспільства, які реагують на гуманітарну кризу та інші виклики, пов’язані з війною.

Ініціативний центр сприяння активності та розвитку громадського почину ІСАР Єднання запрошує організації громадянського суспільства до участі в конкурсі проєктних пропозицій «Дбаємо про тих, хто допомагає іншим». 

Мета грантового конкурсу — надати базову підтримку для ОГС, які беруть участь у швидкому реагуванні на гуманітарну кризу та інші виклики, пов’язані з широкомасштабним вторгненням росії у 2022 році, посиливши таким чином їхні спроможності надавати якісні послуги. Для досягнення цієї мети планується відібрати організації, які працюють у цій сфері щонайменше 6 місяців та мають налагоджені процеси допомоги цивільному населенню.

Організація може претендувати на грант, якщо вона:

Можлива підтримка ОГС, які працюють у інших сферах гуманітарного реагування та раннього відновлення, однак у виняткових випадках. Переважна більшість організацій, які очікуються до підтримки в цьому конкурсі, працюють саме у перелічених вище сферах.

Очікуваний розмір гранту від 500-700 тис. грн до 1,5 млн грн. Заявку можна подати до 19 квітня 2023 року.

Детальніші умови конкурсу тут.

Конкурс проводиться у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України», який реалізовується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень та Центром демократії та верховенства права завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

cs.detector.media
DMCA.com Protection Status