Оголошено конкурс грантів на проєкти відновлення та реконструкції України

Оголошено конкурс грантів на проєкти відновлення та реконструкції України

19:07,
25 Січня 2023
1035

Оголошено конкурс грантів на проєкти відновлення та реконструкції України

19:07,
25 Січня 2023
1035
Оголошено конкурс грантів на проєкти відновлення та реконструкції України
Оголошено конкурс грантів на проєкти відновлення та реконструкції України
Можна отримати до 250 тисяч фунтів стерлінгів. Дедлайн подачі заявок — 6 лютого.

Програмний фонд відновлення та реконструкції оголосив конкурс на отримання фінансової підтримки проєктам організацій громадянського суспільства, які будуть направлені на відновлення та реконструкцію України, особливо на місцевому рівні з використанням підходу гендерної рівності та соціального залучення. 

«Відновлення — це термінова діяльність, яка підтримає вашу організацію з короткостроковими потребами. Наприклад, це може бути підтримка переміщення людей з обмеженими можливостями до тимчасового притулку / об’єкта або забезпечення. Реконструкція — діяльність на довгострокову перспективу, яка дозволить створити кращі умови для вразливих груп у розбудові соціальної згуртованості та інтеграції їх в ініціативи реконструкції на місцевому рівні. Приклади такої діяльності можуть бути наступні: підтримка щодо розширення економічних можливостей жінок, адвокаційні зусилля з місцевою владою, відкриття молодіжних центрів та закладів для людей з інвалідністю, підтримка у створенні робочих місць для людей з інвалідністю, захист та підтримка національних меншин, захист прав ЛГБТКІ+ спільноти, робота з місцевою владою для забезпечення потреб становлення нових інститутів, підтримка демократичних процесів на місцях та інше», — ідеться в дописі організаторів.

Участь у конкурсі можуть узяти організації громадянського суспільства (ОГС), коаліції ОГС, організації, які працюють з уразливими групами, захищають права жінок та надають підтримку постраждалим від насильства. 

Для проєктів відновлення максимальна сума фінансування — до 150 000 фунтів стерлінгів при мінімальній тривалості три місяці.  Для проєктів реконструкції — від 50 000 до 250 000 фунтів стерлінгів за проєкт до 12 місяців.

Програмний фонд відновлення та реконструкції приймає заявки до 06.02.2023 (до 17:00 за Києвом).

Важливі правила заповнення заявки:

  • грантова заявка заповнюється онлайн. 
  • мова заповнення заявки може бути англійська або  українська. Важливо заповнювати всі обов`язкові поля одразу. В іншому випадку ви отримаєте повідомлення про помилку, і система не дозволить продовжувати та подати заявку. 

Щоб подати заявку, потрібно заповнити реєстраційну форму за посиланням.

В разі виникнення питань, будь ласка, пишіть на електронну адресу.

Програма «Підтримка організацій громадянського суспільства (ОГС) в Україні» впроваджується за фінансової підтримки» Міністерства  закордонних справ та міжнародного розвитку Великої Британії (Foreign, Commonwealth & Development Office) та виконується Crown Agents   у партнерстві з International Alert , Optima Group і у співпраці з Crown Agents in Ukraine.

Фото: Romain Dancre on Unsplash

Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду