До 3 травня — конкурс грантів для соціальних ініціатив Миколаївщини

До 3 травня — конкурс грантів для соціальних ініціатив Миколаївщини

12:09,
12 Квітня 2024
606

До 3 травня — конкурс грантів для соціальних ініціатив Миколаївщини

12:09,
12 Квітня 2024
606
До 3 травня — конкурс грантів для соціальних ініціатив Миколаївщини
До 3 травня — конкурс грантів для соціальних ініціатив Миколаївщини
Планується підтримка принаймні 45 локальних проєктів. Загальне фінансування — 25 млн грн.

Конкурс оголосила оголосила благодійна організація «Українська освітня платформа». Мета — підтримати суспільно важливі громадські ініціативи Миколаївщини. Проєкт втілюється спільно з ГО «Молодь України» коштом данського благодійного фонду DCA (DanChurchAid).

На конкурс можуть подаватися  громадські, релігійні, комунальні та інші організації Миколаївської області, які мають некомерційний статус, довідку про неприбутковість та можливість згідно статуту отримувати благодійну допомогу.

Відберуть щонайменше 45 соціальних ініціатив, запропонованих місцевими організаціями. Це можуть бути соціальні проєкти різноманітного спрямування: покращення становища осіб з інвалідністю, робота з особами, постраждалими внаслідок гендерно зумовленого насильства, адаптація та підтримка внутрішньо переміщених осіб та інші.

За результатами конкурсу, кожна ініціатива отримує субгрантову фінансову підтримку, а також менторську та організаційну підтримку Української освітньої платформи.

Необхідна для оформлення заяви інформація за посиланням. Подати заявку на участь у конкурсі потрібно до 15:00 3 травня.

За потреби, з уточненнями та питаннями, будь ласка, організатори пропонубть звертатися за електронною адресою youth.of.ukraine2008@gmail.com.

Довідково:

БО «Українська освітня платформа» (до 2021 року — БО «Львівська освітня фундація») заснована у 2000 році у Львові. Організація працює в регіонах України через мережу опорних центрів і прагне підсилювати спроможність регіонів країни, втілює інноваційні соціальні ініціативи, впроваджує технології, проєкти та освітні програми.

З початку російсько-української війни заснувала волонтерський рух української молоді «Будуємо Україну Разом». Дала старт соціальній майстерні «WoodLuck» і запустила рух добросусідства в Україні.

Від початку повномасштабної війни Українська освітня платформа розгорнула гуманітарну місію: евакуювала понад 13 тисяч людей із зони бойових дій, розмістила у тимчасових прихистках понад 100 тисяч людей,  передавала гуманітарну допомогу.

У 2023 році організація підтримала 150 соціальних проєктів у регіонах на загальну суму в майже 40 млн грн.

Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду