cs.detector.media
25.01.2023 19:07
Оголошено конкурс грантів на проєкти відновлення та реконструкції України
Оголошено конкурс грантів на проєкти відновлення та реконструкції України
Можна отримати до 250 тисяч фунтів стерлінгів. Дедлайн подачі заявок — 6 лютого.

Програмний фонд відновлення та реконструкції оголосив конкурс на отримання фінансової підтримки проєктам організацій громадянського суспільства, які будуть направлені на відновлення та реконструкцію України, особливо на місцевому рівні з використанням підходу гендерної рівності та соціального залучення. 

«Відновлення — це термінова діяльність, яка підтримає вашу організацію з короткостроковими потребами. Наприклад, це може бути підтримка переміщення людей з обмеженими можливостями до тимчасового притулку / об’єкта або забезпечення. Реконструкція — діяльність на довгострокову перспективу, яка дозволить створити кращі умови для вразливих груп у розбудові соціальної згуртованості та інтеграції їх в ініціативи реконструкції на місцевому рівні. Приклади такої діяльності можуть бути наступні: підтримка щодо розширення економічних можливостей жінок, адвокаційні зусилля з місцевою владою, відкриття молодіжних центрів та закладів для людей з інвалідністю, підтримка у створенні робочих місць для людей з інвалідністю, захист та підтримка національних меншин, захист прав ЛГБТКІ+ спільноти, робота з місцевою владою для забезпечення потреб становлення нових інститутів, підтримка демократичних процесів на місцях та інше», — ідеться в дописі організаторів.

Участь у конкурсі можуть узяти організації громадянського суспільства (ОГС), коаліції ОГС, організації, які працюють з уразливими групами, захищають права жінок та надають підтримку постраждалим від насильства. 

Для проєктів відновлення максимальна сума фінансування — до 150 000 фунтів стерлінгів при мінімальній тривалості три місяці.  Для проєктів реконструкції — від 50 000 до 250 000 фунтів стерлінгів за проєкт до 12 місяців.

Програмний фонд відновлення та реконструкції приймає заявки до 06.02.2023 (до 17:00 за Києвом).

Важливі правила заповнення заявки:

Щоб подати заявку, потрібно заповнити реєстраційну форму за посиланням.

В разі виникнення питань, будь ласка, пишіть на електронну адресу.

Програма «Підтримка організацій громадянського суспільства (ОГС) в Україні» впроваджується за фінансової підтримки» Міністерства  закордонних справ та міжнародного розвитку Великої Британії (Foreign, Commonwealth & Development Office) та виконується Crown Agents   у партнерстві з International Alert , Optima Group і у співпраці з Crown Agents in Ukraine.

Фото: Romain Dancre on Unsplash

cs.detector.media
DMCA.com Protection Status