Стартував подкаст Praktyka про працевлаштування ветеранів і ветеранок

Стартував подкаст Praktyka про працевлаштування ветеранів і ветеранок

12:14,
27 Травня 2024
382

Стартував подкаст Praktyka про працевлаштування ветеранів і ветеранок

12:14,
27 Травня 2024
382
Стартував подкаст Praktyka про працевлаштування ветеранів і ветеранок
Стартував подкаст Praktyka про працевлаштування ветеранів і ветеранок
Подкаст покликаний стати майданчиком для діалогу ветеранів і компаній, аби вони змогли краще зрозуміти одне одного.

Прем’єра першого випуску подкасту Praktyka відбулася 21 травня, повідомила «Детектору медіа» пресслужба громадської організації Veteran Hub.

У подкасті ветерани та ветеранки діляться досвідом та потребами при працевлаштуванні на цивільну роботу. Компанії розповідають про дружні до ветеранів зміни та практики, які вони впроваджують.

Заплановано сім випусків і спілкування з компаніями різних галузей: агропромисловості, банківської справи, поліції, логістики, медицини та фармацевтики, виробництва, держсектору та послуг/ритейлу.

Усі випуски виходитимуть у каналах Veteran Hub щовівторка о 19:00 на платформах YouTube, Spotify, Apple Podcasts.

Героями першого випуску стали Владислав Журавель, ветеран, менеджер проєктів Heroes в Razom for Ukraine, депутат Коцюбинської селищної ради, та Марина Соколова, керівниця Центру реінтеграції ветеранів АТ «Українська оборонна промисловість». Ведуча подкасту — Юлія Кудіна, незалежна HR-консультантка.

Перший випуск подкасту Praktyka


«Я буду використовувати будь-яку можливість говорити про свій досвід та проблеми, з якими я зіштовхнувся. Це важливо для тих людей, хто, як і я, звільнився зі служби. Я хочу, щоб вони знали, що вони не одні. Якщо хоч одна людина отримає користь від прослуханого подкасту, для мене цього буде більше, ніж достатньо», — сказав Владислав Журавель.

«Мені важливо, щоб бізнес чув позицію інших бізнесів. Також мені було важливо, що на подкасті буде ветеран, який зможе або підтвердити, або спростувати мою думку. Питати у самих ветеранів про будь-що, що робиться для них, — це найпростіший та найправильніший спосіб комунікувати», — сказала Марина Соколова.

Нагадаємо, Veteran Hub — мережа підтримки для воїнів і їхніх близьких. Нині організація об'єднує простори в Києві та Вінниці, національну Лінію підтримки та мобільні офіси в Київській, Вінницькій та Дніпропетровській області.

«Детектор медіа» розповідав, як змінилося життя команди Veteran Hub після повномасштабного вторгнення, які виклики стоять перед волонтерами та активістами на цій війні, а також якою є роль медіа у висвітленні реальної картини дійсності з поля бою.

У 2023 році Veteran Hub почав випускати подкасти про досвід українських військових і тих, хто чекає на коханих з війни.

У квітні 2024 року Veteran Hub оголосив про відкриття аналітичного центру

Титульне зображення: Veteran Hub

Читайте також
Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду