Ексголова КримSOS Денис Савченко приєднався до команди «Ліги Сильних»

Ексголова КримSOS Денис Савченко приєднався до команди «Ліги Сильних»

10:04,
7 Квітня 2023
725

Ексголова КримSOS Денис Савченко приєднався до команди «Ліги Сильних»

10:04,
7 Квітня 2023
725
Ексголова КримSOS Денис Савченко приєднався до команди «Ліги Сильних»
Ексголова КримSOS Денис Савченко приєднався до команди «Ліги Сильних»
Денис Савченко став проєктним менеджером «Ліги Сильних» і координуватиме роботу міжнародних проєктів спілки.

Колишній в.о. голови правління КримSOS Денис Савченко став проєктним менеджером «Ліги Сильних» і координуватиме роботу міжнародних проєктів спілки. Про це повідомила виконавча директорка «Ліги Сильних» Дар’я Сидоренко.

За освітою Денис Савченко — юрист, випускник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. У нього 8 років досвіду роботи в громадському секторі та 5 років досвіду роботи проєктним менеджером у комплексних соціальних проєктах. Впродовж двох років він виконував обов‘язки голови правління КримSOS.

«Для мене цінними є поєднання місії та підходів у роботі «Ліги Сильних». Створення системних змін для людей з інвалідністю через об‘єднання колективних зусиль організацій є важливою суспільною діяльністю. Впевнений, що мій досвід та компетенції стануть важливим компонентом нових програм та змін», — сказав Денис Савченко.

«Організація, яка творить суспільні зміни — це перш за все про команду професіоналів, які здатні щоденно якісно працювати для вирішення проблем і розвитку галузі. Ми є своєрідним містком між українськими громадськими організаціями для людей з інвалідністю та великими міжнародними гравцями. Це складна робота і досвід Дениса буде дуже корисним для нас у цьому векторі», — пояснила Сидоренко.    

«Ліга Сильних» — громадська спілка, утворена в кінці 2021 року. Її головним завданням є об’єднати громадські організації та активізувати людей з інвалідністю для участі в реалізації власних прав. З моменту повномасштабного вторгнення одним із фокусів роботи організації стала допомога людям з інвалідністю. Наразі в спільноту «Ліги Сильних» входять 53 організації.

У березні «Ліга Сильних» запустила другий набір у Школу організаційного розвитку для представників громадського сектора, що працюють у сфері прав людей з інвалідністю. 

У лютому юристи «Ліги сильних» підготували пропозиції до проєкту закону про містобудування. Пропозиції стосуються забезпечення прав людей з інвалідністю при відновленні будівель і споруд, пошкоджених внаслідок бойових дій.

Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду