«КримSOS» допоміг спільнотам облаштувати 14 укриттів

«КримSOS» допоміг спільнотам облаштувати 14 укриттів

17:51,
14 Лютого 2023
266

«КримSOS» допоміг спільнотам облаштувати 14 укриттів

17:51,
14 Лютого 2023
266
«КримSOS» допоміг спільнотам облаштувати 14 укриттів
«КримSOS» допоміг спільнотам облаштувати 14 укриттів
Витратили 1 млн 700 тисяч грн за підтримки Посольства Канади, а до кінця року запланували допомогти 100 спільнотам.

У межах відповідного проєкту за підтримки Посольства Канади організація «КримSOS» допоміг облаштувати 14 укриттів. До укриттів купили будівельні матеріали, аптечки, генератори, зарядні станції, меблі тощо. Про це повідомила співкоординаторка «КримSOS» Ірина Даценко. 

«Ми вже витратили приблизно 1 700 000 гривень, і плануємо продовжувати. Укриття обладнані за відповідними стандартами та оснащені всім необхідним для рятування життя», — розповіла сайту організації Ірина Даценко.

Згідно з повідомленням, укриття розташовані в Житомирській, Рівненській, Запорізькій, Сумській, Київській, Дніпропетровській і Харківській областях.

«КримSOS» продовжує пошуки донорів для оснащення якомога більшої кількості укриттів по Україні, оскільки, як інформував раніше «ЗМІ для змін», заплановано допомогти щонайменше 100 спільнотам до завершення року.

Також «ЗМІ для змін» розповідав про громадську ініціативу з моніторингу укриттів, яку впроваджує Центр громадянських свобод.

Організацію «КримSOS» створили у 2014 році після загарбання Росією Криму. Нині робота організації спрямована на висвітлення незаконності окупації Криму та репресивної політики Росії стосовно кримчан, підтримання зв’язків півострова з материковою Україною, а також консолідацію українського суспільства через захист прав, свобод та інтересів внутрішньо переміщених осіб (ВПО) й інших людей, котрі постраждали внаслідок війни.

Фото: «КримSOS»

Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Теги:
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду