cs.detector.media
17.05.2023 15:05
Журналістів локальних медіа запрошують на тренінг «Що і як писати про відновлення громад: роль медіа»
Журналістів локальних медіа запрошують на тренінг «Що і як писати про відновлення громад: роль медіа»
Сайд-івент відбудеться 31 травня в Києві в рамках Форуму громадянського суспільства «Обриси майбутнього: перемога, відновлення та модернізація України».

Це перша хвиля навчання для підвищення компетентності журналістів/-ок у питаннях євроінтеграції та відновлення України, повідомив організатор ІСАР «Єднання» в анонсі на сайті. Реєстрація доступна за посиланням до 22 травня включно.

Заплановано, що 30 травня журналісти/-ки візьмуть участь у Форумі громадянського суспільства (відвідають дискусію, матимуть нагоду налагодити контакти), а 31 травня пройдуть навчання.

Зазначається, що в рамках заняття учасники/-ці зможуть обговорити з журналістом Віталієм Портниковим роль місцевих медіа у відновленні країни та виклики роботи медіа в умовах війни, отримають навички створення контенту, який матиме охоплення щонайменше 30 000 контактів, знання з монетизації роботи місцевого ЗМІ та налаштування роботи ЗМІ в соціальних медіа. Завершити тренінг планують о 18:00.

Організатори очікують, що отримані навички та знання вплинуть на професійний та персональний розвиток журналістів, покращать якість інформаційних матеріалів на місцях, а місцеві медіа зможуть підвищити обізнаність громади про процеси відновлення в регіонах, про потреби і зміни, які впроваджуються.

Учасникам відшкодовуватимуть проїзд у два боки (квитків не вище 2 класу), участь у першому дні Форуму, участь у навчальному сайд-івенті, добу проживання у Києві. У випадку обґрунтованої потреби організатори можуть розглянути компенсацію додаткової доби проживання, йдеться в повідомленні.

По додаткову інформацію можна звертатися на електронну пошту: lubkova@ednannia.ua (Маргарита Лубкова).

Захід проводить ІСАР «Єднання» за фінансової підтримки  Чорноморського фонду регіонального співробітництва, проєкту Німецького фонду Маршалла США.

Нагадаємо, триває реєстрація на Форум громадянського суспільства, який відбудеться в Києві 30 травня. 

Раніше «Детектор медіа» розповідав про ІХХ та ХІ Форуми розвитку громадянського суспільства.

cs.detector.media
DMCA.com Protection Status