29 березня в Києві - Громадянська асамблея України «Дія громадянського суспільства в умовах державної кризи»

12:55,
25 Березня 2009
9639

29 березня в Києві - Громадянська асамблея України «Дія громадянського суспільства в умовах державної кризи»

12:55,
25 Березня 2009
9639
29 березня в Києві - Громадянська асамблея України «Дія громадянського суспільства в умовах державної кризи»

29 березня 2009 року в Києві (Український дім, вул. Хрещатик, 2 ) пройде Громадянська асамблея України «Дія громадянського суспільства в умовах державної кризи», на якій буде вироблена спільна позиція громадськості щодо необхідних дій для виходу з державної кризи.

 

Третя Громадянська асамблея визначить дії громадянського суспільства щодо різних складових державної кризи: соціально-економічної, політико-правової та конституційної. У роботі Асамблеї візьмуть участь приблизно чотириста представників громадськості з усіх регіонів України. Також запрошені представники дипломатичного корпусу, медіа.

 

Для пошуку рішень щодо цих проблем вже було проведено 24 регіональних обговорення, результати яких представлені на веб-сторінці Громадянської асамблеї України.

 

На основі регіональних напрацювань підготований проект заключної резолюції, яку розглянуть та допрацюють на Всеукраїнській асамблеї.

 

Початок заходу о 10 годині.

 

Громадянська асамблея України є ініціативою, спрямованою на створення національного і регіональних майданчиків для обговорення, консолідації та висловлення позицій представників громадських організацій щодо стратегічних проблем українського суспільства.

 

Організаційну та фінансову підтримку діяльності Громадянської асамблеї України надає Міжнародний фонд «Відродження».

Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду