Нагородили переможниць онлайн-програми для підприємиць «U&WE Hub 4.0»

Нагородили переможниць онлайн-програми для підприємиць «U&WE Hub 4.0»

09:57,
22 Квітня 2024
204

Нагородили переможниць онлайн-програми для підприємиць «U&WE Hub 4.0»

09:57,
22 Квітня 2024
204
Нагородили переможниць онлайн-програми для підприємиць «U&WE Hub 4.0»
Нагородили переможниць онлайн-програми для підприємиць «U&WE Hub 4.0»
Шість стартапів отримають допомогу до 2 тис. доларів на обладнання чи експертну підтримку.

На фінальному етапі четвертої безкоштовної тренінгової програми з підприємництва для жінок від Ukrainian Women Entrepreneurs Hub (U&WE Hub) 15 фіналісток після двох місяців навчання з побудови бізнесу захищали свої проєкти перед експертним журі, повідомила «Детектору медіа» пресслужба громадської організації «Центр “Розвиток КСВ”».

Проєкти пітчингу Pitch Night представляють чотири сфери: індустрія beauty and health; сфера вражень, медіа та комунікації; освітні проєкти та розробка документації; торгівля, споживчі товари та роздрібні мережі.

Переможницями Pitch Night стали:

  • Богдана Кочмар, натуральні крафтові ласощі для собак mr. Woof.
  • Анастасія Шевцова, студія функціонального фітнесу Base Fintess Studio.
  • Дар’я Котляр, онлайн-крамничка авторської поліграфії Майстерня Котляр.
  • Альона Мачуліна, інста-магазин товарів для себе та оселі by_Oreo.
  • Марія Романцова, крафтове виробництво копченого м’яса Коптарня.
  • Олеся Гуцук, організація річкових сплавів на каяках River Nomads.

Троє переможниць отримають консультаційні та експертні послуги для посилення свого бізнесу на суму до 2 тис. доларів, а інші три учасниці зможуть придбати необхідне обладнання для бізнесу на суму 2 тис. доларів від партнерів програми — фонду «Жіночі можливості в Україні».

Після фіналу програми усі учасниці долучаються до ком’юніті жінок-підприємиць U&WE Hub. Він існує для розвитку, обміну досвідом і підтримки.

Нагадаємо, навчальна програма U&WE Hub ставить на меті допомогти молодим жінкам 18—35 років розпочати власну справу та надати всі необхідні інструменти для успішного запуску й подальшого розвитку бізнесу. U&WE Hub втілює Центр «Розвиток КСВ» у межах програми USAID «Мріємо та діємо», яка виконується IREX.

Цьогоріч на програму подали понад 600 заявок. З них відібрали 100 учасниць з усієї України. «За всі сезони навчальної програми від U&WE Hub понад 450 українок спробували свої сили у підприємництві й перетворили ідею у покроковий бізнес-план, готовий до запуску. Серед наших випускниць сотні жінок, які відкривають та розвивають бізнес в Україні зараз, у найбільш нестабільні часи», — сказала Марина Саприкіна, керівниця Центру «Розвиток КСВ» і засновниця U&WE Hub.

Раніше про трансформацію розуміння корпоративної соціальної відповідальності під час повномасштабної війни, відмінності у баченні КСВ в українських і міжнародних компаніях і параметри, за якими можна «заміряти» цей показник, «Детектор медіа» говорив із Мариною Саприкіною.

Титульне зображення: ГО «Центр “Розвиток КСВ”»

Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду