X Форум розвитку громадянського суспільства оголосив програму воркшопів

X Форум розвитку громадянського суспільства оголосив програму воркшопів

14:01,
18 Листопада 2021
1296

X Форум розвитку громадянського суспільства оголосив програму воркшопів

14:01,
18 Листопада 2021
1296
X Форум розвитку громадянського суспільства оголосив програму воркшопів
X Форум розвитку громадянського суспільства оголосив програму воркшопів
Тематика — фінансова сталість, PR і комунікації, організаційний розвиток, диджитал-інструменти.

30 листопада в Києві відбудеться Х Форум розвитку громадянського суспільства — щорічна конференція для організацій громадянського суспільства, представників влади, бізнесу та донорів. Десятий форум має тему «Незалежність — це ми». Реєстрація до 23 листопада за посиланням

Під час Форуму відбудуться дискусії та майстеркласи (майстерки). Як повідомили організатори ІСАР «Єднання» у фейсбуку, відбудуться такі воркшопи:

  1. Фінансова сталість: «Все про краудфандинг» від «Школи МЕ», «Як залучати донейти НЕ на благодійність» від кампанії «Серпом по рейтингу» Центру протидії корупції, «5 причин, через які бізнес не профінансує вашу ініціативу» від засновниці БФ «Твоя Опора» Лери Татарчук.
  2. PR і комунікації: «Адвокація: як переконати владу дослухатися до вашої ініціативи» від медіаменеджерки державних проєктів та політичних лідерів Вероніки Кобзистої, «Must have in SMM» від SMM-менеджерки ІСАР «Єднання» Анастасії Машевської.
  3. Організаційний розвиток: «Майстерність збільшувати вплив» від незалежної консультантки та експертки з оцінки та міжнародного розвитку Соломії Боршош, «Як працювати з міжнародними волонтерами», «Управління змінами, як інструмент щирого залучення в організаційні зміни» від Ірини Чернишової, голови правління ГО «ACMP Україна», українського філіала АСМР, CEO ChangeImpulse.
  4. Диджитал-інструменти: «Цифрова безбар'єрність», «Використання НУО інструментів Google і Microsoft для дистанційної роботи в кризових умовах» від голови правління Фонду громади Херсона «Захист» Лариси Польської, «Диджитал-інструменти для віддаленого прийняття рішень» від співзасновниці стартапу Agreed Наталії Маріної.

Зазначається, що всі воркшопи відбуватимуться паралельно в різних лекторіях. Розклад опублікують на сайті організаторів.

Також на Форумі вручать «Громадську відзнаку року» в номінаціях «Адвокаційна кампанія», «Фандрейзингова кампанія», «Піар-кампанія або інформаційна кампанія», «Об’єднання зусиль чи Коаліція», «Прорив в організаційному розвитку». Переможців номінацій визначать за підсумками відкритого голосування та голосування журі. Відкрите голосування триватиме до 28 листопада включно. Переможців оголосять під час церемонії 30 листопада.

Нагадаємо, Форум розвитку громадянського суспільства — це національна платформа для навчання, спілкування та обміну досвідом у сфері організаційного розвитку благодійних та громадських організацій. Вперше «Форум з організаційного розвитку» відбувся у 2012 році.

ІХ Форум розвитку громадянського суспільства мав тему «Імунітет до ілюзій» і відбувся 17 грудня 2020 року в Києві в форматі всеукраїнського телемарафону (працювала студія в Києві, в трансляцію включалися регіональні майданчики). Нагадаємо, напередодні події про деталі заходу «Детектору медіа» розповів Володимир Шейгус, виконавчий директор ІСАР «Єднання».

Читайте також
Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду