В Україні створили Асоціацію молодіжних рад

В Україні створили Асоціацію молодіжних рад

14:47,
15 Вересня 2020
3421

В Україні створили Асоціацію молодіжних рад

14:47,
15 Вересня 2020
3421
В Україні створили Асоціацію молодіжних рад
В Україні створили Асоціацію молодіжних рад
До складу молодіжної організації увійшли представники молодіжних рад із понад 20 областей.

Про це у фейсбуку повідомив Юрій Юзич, історик, головний експерт групи РПР «Молодіжна політика», голова наглядової ради молодіжної організації «Пласт – НСОУ».

Асоціація одразу вирішила увійти в Національне українське молодіжне об'єднання (НУМО). «Таким чином завершено інституалізацію основних напрямків розвитку молодіжної руху в Україні, яка готувалася багато років. НУМО включатиме тепер 10 організацій із сотнями осередків в усіх областях: три асоціації (молодіжних рад, студентського самоврядування і молодіжних центрів), три найбільші мережеві структури молоді (Пласт, ФРІ, БУР), три найбільші незалежні молодіжки НПВ (СУМ, МНК, Нацальянс) і УАЛ (Українська академія лідерства)», — прокоментував Юрій Юзич.

Установчі збори відбулися в Пластовому вишкільному центрі в місті Буча. На них обрали керівників організації.

Допис на фейсбук-сторінці Асоціації молодіжних рад

Нагадаємо, ДМ писав, як молодіжним центрам впровадити платні послуги

Команда Української академії лідерства розповіла нам про те, як навчає молоде покоління брати відповідальність за себе і країну.

Своєю чергою, очільниця ВГО «Молодіжний націоналістичний конґрес» — про співпрацю з органами влади, вплив на молодіжну політику та роль націоналістичних ідей у становленні нової генерації українців.

Найбільша молодіжна скаутська організація України «Пласт» розповіла про те, як світова пандемія COVID-19 вплинула на національно-патріотичне виховання української молоді.

Фото із фейсбук-сторінки Асоціації молодіжних рад

Читайте також
Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду