Наталя Пономарів та Олексій Братущак приєдналися до hromadske

Наталя Пономарів та Олексій Братущак приєдналися до hromadske

16:15,
25 Серпня 2020
4223

Наталя Пономарів та Олексій Братущак приєдналися до hromadske

16:15,
25 Серпня 2020
4223
Наталя Пономарів та Олексій Братущак приєдналися до hromadske
Наталя Пономарів та Олексій Братущак приєдналися до hromadske
Раніше, на початку 2020 року, hromadske припинило співпрацю з пані Пономарів через зміну формату програми «Нині вже».

Журналістка Наталя Пономарів стала заступницею головної редакторки hromadske Насті Станко та очолить відділ новин, а Олексій Братущак став політичним спецкореспондентом. Про це 25 серпня повідомляє hromadske.

«Сильна команда – це один з моїх пріоритетів як головної редакторки. Я дуже рада, що на hromadske повернулася Наталка, яка працювала з нами багато років, знає наші сильні й слабкі сторони й точно зможе правильно скерувати наші ресурси. Олексій – один з найсильніших політичних спецкорів в Україні, тож пишаємося, що саме він тепер відповідає за політичний блок у нашій редакції», – сказала Настя Станко.

Наталя Пономарів (Тарасовська) працювала кореспонденткою інформаційного агентства «ЛігаБізнесІнформ» та журналісткою інформаційно-аналітичної програми «Час. Підсумки дня» на 5 каналі. З 2015 році вона працювала на hromadske, де була кореспонденткою та ведучою вечірніх програм. На початку 2020 року hromadske припинило співпрацю з пані Наталкою через зміну формату вечірньої програми «Нині вже».

Олексій Братущак 10 років працював журналістом 5 каналу, був політичним кореспондентом «Української правди», каналу ZIK та видання «Цензор». Нині він працює аналітиком в Інституті масової інформації.

Як писав ДМ, журналістка Тетяна Безрук 18 серпня повідомила, що її звільнили з hromadske після поїздки в Білорусь, яку вона не погодила з головною редакторкою Настею Станко. Попри це, репортаж журналістки з акцій протесту в Мінську hromadske опублікувало. У редакції тоді повідомили, що незабаром до hromadske приєднається політичний спецкореспондент та ще кілька редакторів.

Нагадаємо, hromadske в квітні 2020 року очолила Наталія Гузенко. 2 квітня «Громадське» створило об’єднану редакцію, творчий колектив медіа поділили на блоки в залежності від дистрибуції контенту – за них відповідали два заступники головного редактора Владислав Азаров та Анастасія Станко. 5 серпня 2020 року Настя Станко стала головною редакторкою об’єднаної редакції hromadske, замінивши на цій посаді Наталію Гузенко. 

Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду