Триває набір на програму для молоді Upshift

Триває набір на програму для молоді Upshift

12:57,
24 Серпня 2023
455

Триває набір на програму для молоді Upshift

12:57,
24 Серпня 2023
455
Триває набір на програму для молоді Upshift
Триває набір на програму для молоді Upshift
Програма надає можливість молоді пройти навчання за методологією Human Centered Design (людиноорієнтований дизайн) та отримати ресурси, щоб перетворити свої ідеї на соціально важливі проєкти.

Програму Upshift втілює Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) у понад 40 країнах. В Україні програма діє п'ять років, і нині відкриті набори для молоді в Рівненській, Івано-Франківській, Закарпатській, Волинській, Тернопільській та Чернівецькій областях.

Зазначається, що учасники/-ці програми зможуть навчитися працювати в команді, аналізувати виклики та нестандартно мислити. З підтримкою ментора/-ки знайдуть ефективні рішення проблем, які їх турбують, і в результаті створять власний суспільно корисний проєкт та отримають ресурси на його реалізацію.

Для участі у відборі потрібно:

  • сформувати команду з 3–5 учасників/-ць віком від 14 до 24 років;
  • визначити контактну особу, яка вестиме комунікацію від імені команди;
  • визначити та описати в анкеті проблему, яка турбує вашу команду. Мати готове рішення або проєкт не потрібно. Зосередьтеся саме на формулюванні проблеми та її негативних наслідках, які ви хочете подолати. У процесі роботи на UPSHIFT ви зможете знайти рішення цієї проблеми;
  • обрати ваш регіон та заповнити анкету за посиланням

Кінцеві терміни подачі заявок для регіонів різні:

  • Рівненська область — 20 серпня;
  • Волинська область — 25 серпня;
  • Тернопільська область — 25 серпня;
  • Закарпатська область — 27 серпня;
  • Чернівецька область — 31 серпня;
  • Івано-Франківська область — 1 вересня.

Більше про програму Upshift можна дізнатися на сторінках в інстаграмі, фейсбуку або на сайті. Програма реалізується в рамках програми «Розвиток потенціалу молоді у західних областях України», що імплементується ІСАР «Єднання», за фінансової підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) і Уряду Норвегії.

Більше можливостей у громадському секторі в серпні можна переглянути тут.

Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду