cs.detector.media
24.08.2023 12:57
Триває набір на програму для молоді Upshift
Триває набір на програму для молоді Upshift
Програма надає можливість молоді пройти навчання за методологією Human Centered Design (людиноорієнтований дизайн) та отримати ресурси, щоб перетворити свої ідеї на соціально важливі проєкти.

Програму Upshift втілює Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) у понад 40 країнах. В Україні програма діє п'ять років, і нині відкриті набори для молоді в Рівненській, Івано-Франківській, Закарпатській, Волинській, Тернопільській та Чернівецькій областях.

Зазначається, що учасники/-ці програми зможуть навчитися працювати в команді, аналізувати виклики та нестандартно мислити. З підтримкою ментора/-ки знайдуть ефективні рішення проблем, які їх турбують, і в результаті створять власний суспільно корисний проєкт та отримають ресурси на його реалізацію.

Для участі у відборі потрібно:

Кінцеві терміни подачі заявок для регіонів різні:

Більше про програму Upshift можна дізнатися на сторінках в інстаграмі, фейсбуку або на сайті. Програма реалізується в рамках програми «Розвиток потенціалу молоді у західних областях України», що імплементується ІСАР «Єднання», за фінансової підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) і Уряду Норвегії.

Більше можливостей у громадському секторі в серпні можна переглянути тут.

cs.detector.media
DMCA.com Protection Status