Український незалежний центр політичних досліджень оголосив конкурс на посаду виконавчого директора

Український незалежний центр політичних досліджень оголосив конкурс на посаду виконавчого директора

21:04,
13 Лютого 2023
346

Український незалежний центр політичних досліджень оголосив конкурс на посаду виконавчого директора

21:04,
13 Лютого 2023
346
Український незалежний центр політичних досліджень оголосив конкурс на посаду виконавчого директора
Український незалежний центр політичних досліджень оголосив конкурс на посаду виконавчого директора
Шукають у штат досвідченого управлінця з вищою освітою, англійською на рівні В2-С2 і сильними комунікаційними навичками.

Громадська організація «Український незалежний центр політичних досліджень» (УНЦПД) оголосила конкурс на посаду виконавчого директора.

«Виконавчий директор УНЦПД є керівником організації і має повноту повноважень для реалізації місії УНЦПД, яка полягає у розробці незалежної експертизи у сфері демократії та громадянського суспільства в Україні», — так зазначено в оголошенні про конкурс.

Згідно з повідомленням, посада передбачає здатність до лідерства, готовність забезпечувати стратегічний розвиток організації та належне управління.

Основні задачі:

  1. Розробка довгострокової стратегії розвитку організації, стратегії позиціювання та стратегічної комунікації й популяризації діяльності організації;
  2. Пошук і залучення фінансових ресурсів, розробка короткострокових операційних планів і бюджетів.
  3. Представлення інтересів організації в її стосунках з іншими особами, організаціями, установами, зокрема і міжнародними установами, органами влади України та інших країн.
  4. Забезпечення узгодженої діяльності організації, спрямованої на досягнення стратегічних цілей, інтеграція проєктів та координація робіт.
  5. Управління ризиками в діяльності організації.
  6. Фінансове планування, планування залучення коштів, планування і забезпечення виконання річних бюджетів, бюджетів проєктів.
  7. Організація роботи адміністративного персоналу та проєктних команд. Організація трудових відносин — затвердження посадових обов’язків працівників організації, прийняття, переведення на іншу роботу, відсторонення від неї та звільнення працівників організації.
  8. Розпорядження коштами та майном організації, укладання та підписання від імені організації договорів, контрактів.
  9. Забезпечення і контроль дотримання організацією вимог законодавства та зобов’язань перед зовнішніми контрагентами.
  10. Формування та затвердження внутрішніх політик організації, контроль за дотриманням політик організації в усіх процесах організації.
  11. Забезпечення належного документообігу, діловодства, ведення бухгалтерського обліку та звітності організації відповідно до вимог законодавства України.

Вимоги до кандидата:

  • вища освіта (не нижче магістра);
  • наявність досягнень в управлінні проєктними колективами, плануванні та ефективному впровадженні проєктів, зокрема проєктів технічної допомоги;
  • розуміння зовнішнього середовища та умов для роботи організації;
  • відданість таким цінностям як демократія, права людини, належне управління.
  • сильні комунікаційні навички, вміння встановлювати та підтримувати міцні робочі стосунки з громадськими лідерами, представниками органів державного управління, представниками засобів масової інформації;
  • обізнаність у підходах до побудови роботи команди, мотивації співробітників;
  • знання основних аспектів податкового законодавства, що стосуються діяльності неприбуткових організацій;
  • обізнаність у регуляціях прозорості, допустимості витрат, належного управління з боку міжнародних організацій, таких як USAID, EU;
  • аналітичні здібності; відмінні навички письма, грамотне мовлення;
  • володіння навичками ведення переговорів, підготовки презентацій та звітів;
  • готовність працювати в умовах ненормованого робочого часу;
  • стресостійкість;
  • володіння англійською мовою на рівні В2-С2;
  • досвід управління проєктами у сфері демократії та національної єдності, політичних прав і політичної участі, розвитку громадянського суспільства, наявність контактів із міжнародними донорськими організаціями, обізнаність щодо стратегій міжнародних організацій будуть додатковою перевагою.

Умови роботи:

  • оформлення в штат;
  • повний робочий день;
  • окреме робоче місце з ПК;
  • офіс у центральній частині Києва;
  • розмір оплати праці відповідно до поточних проєктів;

Для участі в конкурсі до 18 години 20 лютого 2023 року просять подати:

  1. Резюме (до 3 сторінок) (українською або англійською мовою);
  2. Лист зацікавленості (українською або англійською мовою), в якому описати:
  1. свій досвід відповідно до цього оголошення,
  2. компетенції,
  3. очікуваний розмір оплати праці,
  4. контакти двох осіб, які можуть надати рекомендацію.

Резюме, листи зацікавленості та будь-які запитання стосовно конкурсу та умов роботи просять направляти на адресу електронної пошти: ucipr@ucipr.org.ua з обов’язковою копією на адресу ucipr.competition@gmail.com і темою «Вакансія виконавчий директор УНЦПД».

Кандидати, відібрані для проходження співбесіди, будуть повідомлені електронним листом. Відібрані кандидати повинні бути готові на запит Конкурсної комісії надати додаткові документи, які можуть засвідчити кваліфікацію та мотивацію кандидатки / кандидата, такі як копії дипломів, сертифікатів, контрактів, публікацій, рекомендаційних листів.

Відбір, відповідно до Статуту, здійснює незалежна Конкурсна комісія зі складу органів управління УНЦПД (Правління та Загальні Збори) і представників партнерських організацій.

Український незалежний центр політичних досліджень (УНЦПД) — неурядовий позапартійний неприбутковий аналітичний центр, що виріс у 1991 році з кола студентів-учасників Революції на граніті. Місія УНЦПД — розробка рішень для демократичного управління в Україні. УНЦПД незмінно входить у сотню провідних неурядових аналітичних центрів світу за рейтингом Університету Пенсильванія (США).

Наразі команда центру нараховує 15 осіб. Напрями діяльності: утвердження цінностей демократії, суспільної єдності та недопущення дискримінації, розвиток умов для діяльності громадянського суспільства, розвиток умов для реалізації політичних прав громадян.

Основні проєкти здійснено у партнерстві з Агентством США з міжнародного розвитку (USAID), Private Agencies Collaborating Together (Pact Inc.), Національним фондом демократії (NED), Міжнародним фондом «Відродження», Верховним Комісаром з національних меншин ОБСЄ (OSCE HCNM), Програмою розвитку ООН (ПРООН), Посольством Королівства Нідерландів в Україні, Посольством Великої Британії в Україні, Канадською Агенцією міжнародного розвитку (CIDA), Фондом миру Мартті Ахтісаарі, Міжнародною фундацією виборчих систем (IFES) тощо. Наразі на 2023 рік у портфелі Організації — 5 проєктів.

Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду