Ганна Безлюдна хоче зробити продукцію українських медіакомпаній якісною і конкурентоспроможною

14:39,
15 Березня 2013
9058

Ганна Безлюдна хоче зробити продукцію українських медіакомпаній якісною і конкурентоспроможною

14:39,
15 Березня 2013
9058
Ганна Безлюдна хоче зробити продукцію українських медіакомпаній якісною і конкурентоспроможною
І спільно з Держкомтелерадіо посилити українську медіагалузь

Голова Федерації роботодавців медійної галузі Ганна Безлюдна стала членом громадської ради при Держкомтелерадіо України. Таке рішення громадська рада ухвалила на своєму черговому засіданні 15 березня 2013 року в Києві.

 

За словами голови ФРМГ Ганни Безлюдної, взаємодія з Держкомтелерадіо в рамках громадської ради дозволить Федерації роботодавців медійної галузі краще представляти інтереси національних виробників у сфері медіа, пише прес-служба Федерації.

 

«Наше завдання - спільно посилити українську медіагалузь, зробити так, щоб продукція, яку виробляють українські компанії, була більш якісною та конкурентоспроможною», - відзначила Ганна Безлюдна, коментуючи своє включення до складу раду.

 

Нагадаємо, установчий з‘їзд Федерації роботодавців медійної галузі України (ФРМГ) відбувся у жовтні 2012 року. ФРМГ об‘єднує та представляє інтереси власників телерадіокомпаній, видавничих, рекламних компаній, та підприємств, які займаються інформаційною діяльністю.

 

У грудні 2012 року ФРМГ визначали ключові напрями діяльності на 2013 рік. Серед них, зокрема, захист національного виробника, створення сприятливого податкового режиму роботи українських виробників медіапродукції, формування сучасних мереж розповсюдження друкованих ЗМІ та впорядкування функціонування ринку зовнішньої реклами.

 

Як писала «Детектор медіа», Ганна Безлюдна у лютому 2013 року була призначена директором з розвитку компанії Inter Media Group. Журналістську діяльність вона розпочала у 1991 році, наразі входить до Національної спілки журналістів, є секретарем комісії Конституційної Асамблеї з питань прав, свобод та обов'язків громадянина. Пані Безлюдна є також генеральним продюсером телевізійного агентства «Профі ТВ».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду