Держкомтелерадіо оновить свою громадську раду

16:39,
26 Квітня 2013
15399

Держкомтелерадіо оновить свою громадську раду

16:39,
26 Квітня 2013
15399
Держкомтелерадіо оновить свою громадську раду
У попередньої - спливає термін повноважень

Держкомтелерадіо України оголосив прийом заяв від інститутів громадянського суспільства для участі в установчих зборах з формування нового складу громадської ради при Держкомтелерадіо у зв'язку з тим, що спливає термін повноважень попередньої громадської ради. Про це йдеться на сайті Комітету.

 

За рішенням ініціативної групи з підготовки установчих зборів з формування нового складу громадської ради при Держкомтелерадіо України збори  відбудуться 24 травня 2013 року о 10.00 год. за адресою: 01001, Київ, вул. Хрещатик, 26, Національний прес-центр телебачення і радіомовлення України.

 

В установчих зборах можуть взяти участь представники громадських, релігійних, благодійних організацій, професійних спілок та їх об'єднань, творчих спілок, асоціацій, організацій роботодавців, недержавних засобів масової інформації та інших непідприємницьких товариств і установ, легалізованих відповідно до законодавства України.

 

Для участі в установчих зборах треба надати заяву у довільній формі, підписану уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства.

 

До заяви додаються:

 

-   рішення керівника інституту громадянського суспільства, якщо інше не передбачено його установчими документами, про делегування представника для участі в установчих зборах, посвідчене печаткою (у разі наявності);


- біографічна довідка делегованого представника інституту громадянського суспільства;


- копії документів, що підтверджують легалізацію інституту громадянського суспільства;


-  інформація про результати діяльності інституту громадянського суспільства протягом останніх двох років.

 

Документи приймаються в електронному та паперовому варіантах до 14 травня 2013 року включно з 09:00 до 18:00 год. (крім обідньої перерви з 13:00 до 14:00 год., вихідних та святкових днів) за адресою: 01001, Київ, вул. Прорізна, 2, каб. 703, е-mail: pr@tvradio.gov.ua .

 

Відповідальна особа: Анастасія Головненко, контактний телефон (044) 278-83-52.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду