Відкрився «український Wikileaks» у сфері тендерів

14:24,
21 Жовтня 2011
8231

Відкрився «український Wikileaks» у сфері тендерів

14:24,
21 Жовтня 2011
8231
Відкрився «український Wikileaks» у сфері тендерів

20 жовтня розпочав роботу сайт партнерства «За доброчесні державні закупівлі» www.integrity.pp.ua. Про це йдеться в прес-релізі партнерства.

 

Як писала «Детектор медіа», творці називають свій ресурс «українським Wikileaks» у сфері тендерів. Він матиме три розділи, один з них - «Корупції в закупівлях», другий - своєрідний ресурсний центр для громадських антикорупціонерів, «де можна навчитися контролювати тендери онлайн і через комунікації один з одним», третій розділ стосується загальної інформації про державні закупівлі.

 

За словами голови секретаріату громадського партнерства «За доброчесні державні закупівлі» Алли Волошиної, новий спеціалізований інтернет-ресурс дозволить усім охочим дізнатися все про корупцію в тендерах, заявити про зловживання, налагодити спілкування між сторонами, зацікавленими у проведенні чесних закупівель. Сайт допоможе також громадським організаціям у проведенні моніторингу за тендерами.

 

Відеоролик про новий ресурс.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
sea
16:19 / 21.10.2011
на безкоштовному домені? ну-ну)
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду