«Укртелемережа» приймає кандидатури на посаду президента асоціації

14:48,
13 Березня 2011
9935

«Укртелемережа» приймає кандидатури на посаду президента асоціації

14:48,
13 Березня 2011
9935
«Укртелемережа» приймає кандидатури на посаду президента асоціації

Асоціація провайдерів програмної послуги «Укртелемережа» приймає кандидатури на посаду президента асоціації у зв'язку із закінченням терміну повноважень попереднього президента. Про це ТК повідомили в асоціації.

 

Вибори відбудуться у березні на загальних зборах асоціації у місті Донецьк. Відповідно до установчих документів «Укртелемережі» на посаду президента асоціації може бути обрана особа, яка не входить до складу вищого керівного органу.

 

Рада «Укртелемережі» звертається до членів асоціації та інших суб'єктів інформаційного простору з проханням надати пропозиції щодо кандидатури майбутнього президента задля громадського обговорення  цього питання. Пропозиції приймаються у довільній формі до 17 березня 2011 року включно на адресу uts@uts.dn.ua.

 

Член ради асоціації В'ячеслав Горшиньов, керівник кабельної компанії із Донецька, вважає, що робота асоціації за останній рік була невдалою та процес обрання нового президента повинен відбуватися публічно. Це має сприяти покращенню відносин провайдерів з головним державним регулятором галузі телерадіомовлення - Національною радою.

 

Член ради асоціації Борис Вершинін, представник кабельної компанії з міста Красний Луч Луганської області, зауважує, що завдання, які ставляться перед асоціацією, щорічно ускладнюються та час вимагає від керівництва нових методів і шляхів вирішення проблем.

 

«Ми бажаємо, щоб цю посаду обіймала людина, яка має шану та авторитет не тільки серед провайдерів, а й серед інших учасників телевізійного простору України, тим паче, що серед членів асоціації є багато нішевих телеканалів. Важливість цього питання особлива в процесі переходу країни до цифрового мовлення», - додає член ради асоціації Сергій Малявко, керівник кабельного оператора міста Чернігів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду