Януковичу пропонують створити Раду з питань розвитку інформаційного суспільства

11:54,
26 Грудня 2010
12534

Януковичу пропонують створити Раду з питань розвитку інформаційного суспільства

11:54,
26 Грудня 2010
12534
Януковичу пропонують створити Раду з питань розвитку інформаційного суспільства

Громадськість пропонує створити Раду з питань розвитку інформаційного суспільства при президентові України. Про це йдеться у відкритому листі Громадської ради з питань інформаційно-комунікаційних технологій (ІКТ) до президента, голови Верховної Ради та прем’єр-міністра «Про невідкладні заходи щодо розвитку інформаційного суспільства в Україні», повідомляє Інтернет-асоціація України.

 

Ця рада має залучити громадськість до розробки і вдосконалення законодавства у сфері розбудови інформаційного суспільства, до експертизи проектів нормативно-правових актів у сфері ІКТ.

 

Як писала ТК, при президентові створено Громадську гуманітарну раду.

 

Нагадаємо, що Громадська рада з питань інформаційно-комунікаційних технологій створена у березні 2005 року як об’єднання громадських організацій та підприємницьких асоціацій з метою формування узгодженої громадської позиції щодо розбудови інформаційного суспільства в Україні.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду