cs.detector.media
26.02.2024 21:05
«Ми знаємо, що вам тяжче, ніж нам». Волонтери, медійники та державні діячі звернулися до українців на тимчасово окупованих територіях (ВІДЕО)
«Ми знаємо, що вам тяжче, ніж нам». Волонтери, медійники та державні діячі звернулися до українців на тимчасово окупованих територіях (ВІДЕО)
26 лютого — День спротиву окупації Криму. Уже 10 років частина територій України окупована. Станом на 1 січня 2024 року це близько 70 000 квадратних кілометрів.

До 10-ї річниці окупації Криму Українська волонтерська служба (УВС) підготувала відеозвернення до людей, які перебувають на тимчасово окупованих територіях, повідомила команда УВС «Детектору медіа».

На Національній конференції щодо тимчасово окупованих територій команда УВС запитала у представників державної влади, волонтерів, громадських активістів, журналістів, що вони хочуть сказати людям, які залишилися в надскладних обставинах.

Своїми думками поділилися: 

«Кожне окуповане місто чи село — це люди, українці та українки, які чекають на Сили безпеки й оборони України , які чинять спротив ворогам, які вірять у наше світле та спільне майбутнє. Знаходячись на підконтрольних Україні територіях, нам неабияк важливо підтримувати тих, хто наразі знаходиться в окупації, наскільки це можливо. Щодня нагадувати про те, що ми памʼятаємо про їхню стійкість та  ніколи не покинемо одне одного», — додали в УВС.

Нагадаємо, до другої річниці повномасштабного вторгнення Росії та 10-ї річниці окупації Криму й початку російсько-української війни лідери громадської думки, керівники громадських і благодійних організацій, фондів, волонтери й експерти поділилися з «Детектором медіа» баченням того, в якій точці війни ми перебуваємо зараз і що нам усім як суспільству та конкретно їхнім організаціям потрібно зробити, щоби зрештою перемогти.

Титульне зображення: скриншот із відеозвернення, фрагмент із Алімом Алієвим

cs.detector.media
DMCA.com Protection Status