cs.detector.media
Валерія Буняк
21.05.2023 14:20
Волонтерська спілка «Поруч» проведе благодійний фестиваль для дітей-переселенців у Києві
Волонтерська спілка «Поруч» проведе благодійний фестиваль для дітей-переселенців у Києві
Організатори події, що відбудеться 1 червня, мають на меті допомогти дітям адаптуватися та соціалізуватися на новому місці.

У Києві 1 червня, до Дня захисту дітей, відбудеться благодійний фестиваль для дітей-переселенців «Поруч-Фест» на території ВДНГ «Урбан-Парк» (пр-т Академіка Глушкова, 1). Про це повідомила пресслужба волонтерської спілки «Поруч». 

Організатори події мають на меті допомогти дітям адаптуватися та соціалізуватися на новому місці.

«Волонтери спілки "Поруч" також прагнуть на деякий час відволікти малечу від війни, допомогти знайти нових друзів, створити щасливу атмосферу та підтримати дітей-переселенців», — ідеться в повідомленні волонтерів.

Програма фестивалю містить арттерапію, роботу аніматорів, майстер-класи з фітнесу і танців, мильні бульбашки, аквагрим, різноманітні вікторини, а також подарунки та смаколики. Загалом команда підготувала 10 локацій на свіжому повітрі.

Початок програми — 13:00.

Відвідати захід можна буде за умови попередньої реєстрації на сайті спілки. Форма з’явиться 27 травня. 

Благодійний фонд «Волонтерська спілка "Поруч"» — простір взаємодопомоги, який створили переселенці. Волонтери здійснюють гуманітарні місії на схід, відбудовують зруйноване житло в Київській області, а також опікуються родинами та дітьми, які вимушено залишили свої домівки та проживають у Києві.

Окрім цього, спілка заснувала проєкт «Поруч-Space» для психологічної підтримки, допомоги в соціалізації та адаптації дітям-переселенцям. 

Нагадаємо, благодійний фонд RescueNOW, що допомагає цивільному населенню на сході України, відкрив у Харкові два простори безпеки для дітей «Літокрил». Головна мета проєкту — створити для малюків, які постраждали від війни, місце, де можна отримати психологічну підтримку від кваліфікованих фахівців, зайнятися творчістю та налагодити міцні зв’язки з однолітками та вихователями. 

Афіша: пресслужба волонтерської спілки «Поруч»

cs.detector.media
DMCA.com Protection Status