cs.detector.media
18.12.2021 17:14
Триває набір на онлайн-курс із науково-популярної журналістики
Триває набір на онлайн-курс із науково-популярної журналістики
Курс «Наука, COVID-19, вакцинація: як створювати якісний контент» розпочнеться 11 січня.

На курс запрошують регіональних журналістів і студентів журналістських і комунікаційних спеціальностей, які вже працюють або проходять стажування, повідомили «Детектору медіа» в громадській організації Inscience. Вона втілює проєкт разом із Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Курс стартує 11 січня 2022 року і триватиме місяць. Зазначається, що він включає вісім лекцій українських науковців, доказових лікарів та наукових журналістів, три практичні воркшопи та сесію запитань-відповідей з медичною експерткою ЮНІСЕФ Катериною Булавіновою.

Організатори вже заявили, що лекторами будуть:

Зазначається, що учасників навчатимуть «писати легкі й цікаві тексти про науку та здоров’я, створювати зрозумілі кожному матеріали про вакцинацію від ковіду та поліомієліту», шукати експертів із тем. Крім того, чотири учасники отримають мінігрант у 25 тисяч гривень на власний медіаматеріал про вакцинацію або COVID-19.

Зареєструватися потрібно за посиланням до 28 грудня включно. Для участі організатори відберуть 50 журналістів. Із питаннями щодо курсу запропонували звертатися на пошту go@inscience.io.

Нагадаємо, громадська організація Inscience опублікувала серію документальних відео «Науковиці». «Детектор медіа» обговорив деталі проєкту зі співзасновицею ГО.

cs.detector.media
DMCA.com Protection Status