cs.detector.media
01.11.2021 17:56
Триває голосування за «Творців змін» у новоствореному онлайн-довіднику про громадські ініціативи
Триває голосування за «Творців змін» у новоствореному онлайн-довіднику про громадські ініціативи
До 4 листопада кожен може проголосувати за проєкти-фаворити в п'ятьох категоріях.

«Детектор медіа» уже писав, що проєкт «Творці змін» створений аналітичним центром Bendukidze Free Market Center. Сайт запустили 18 жовтня.

З червня по серпень 2021 року автори проєкту зібрали базу ініціатив, які вирішують суспільні проблеми самостійно, у співпраці з владою чи бізнесом, а також через благодійництво, волонтерство чи іншу громадську діяльність.

Довідник «Творці змін» виглядає як інтерактивна мапа України з позначеними на ній ініціативами, стислим описом їхніх досягнень і контактами.  

У першу редакцію довідника увійшли 78 ініціатив (із 164 номінованих) у п'ятьох сферах: освіта, охорона здоров’я, екологія, соціальна допомога й армія/ветерани. Далі в планах регулярно оновлювати довідник, повідомили в Центрі.

У кожній сфері організатори вибрали топп'ятірки та запустили голосування. Номінантами на звання «Творець змін — 2021» стали:

Проголосувати можна до 4 листопада на сайті. Переможці отримають символічні статуетки. Історії топп'ятірок усіх категорій в інфопростір транслює видання «Рубрика» — партнер проєкту.

Графіка «Творці змін» / Facebook, скриншоти changedrivers.com.ua

cs.detector.media
DMCA.com Protection Status