22 липня - майстер-клас для редакторів та журналістів «Як стати успішним журналістом онлайн»

14:22,
21 Липня 2010
10403

22 липня - майстер-клас для редакторів та журналістів «Як стати успішним журналістом онлайн»

14:22,
21 Липня 2010
10403
22 липня  - майстер-клас для редакторів та журналістів «Як стати успішним журналістом онлайн»

22 липня 2010 року з 16.00 до 17.30 відбудеться майстер-клас з Сержем Сомерлінгом та Антоном Білецьким. Майстер-клас відбудеться в офісі проекту ЄС «Права жінок та дітей в Україні - комунікаційний компонент» за адресою вул. Хрещатик, 29, оф. 48.

 

«На майстер класі ви зможете здобути практичні навички для просування історії, себе та власного медіа, інструменти для ефективної онлайн журналістики, побачите найкращі приклади успішних проектів соціальної журналістики, історії успішних блогерів завдяки соціальним проектам», - ідеться в анонсі.   

 

Антон Білецький, блоггер та соцмедіа-активіст, керуючий партнер маркетинг-консалтингової агенції.  Досвід роботи в маркетингу майже 10 років, останні роки спеціалізується на вірусному маркетингу та соціальних медіа.  Один з лідерів руху флеш-мобів «24 години».

 

Серж Сомерлінг, старший партнер рекламної компанії «Cherry and Cake» (Бельгія). Як спеціаліст з вірусного маркетингу має великий досвід у сфері «сарафанного радіо» (прихований маркетинг, ігри та соціальні мережі).

 

Будь-ласка, підтвердіть свою участь до 11.00, 22 липня Анастасії Троцькій,  моб. 094 995 87 39, ел. пошта pr@cwrights.com.ua. Ви також можете надіслати ваші питання для експертів заздалегідь для включення їх в обговорення на семінарі.

 

Семінар відбудеться у рамках діяльності Мережі соціальної журналістики в Україні, ініціатором створення якої виступив проект Європейського Союзу «Права жінок та дітей в Україні - комунікаційний компонент». Завдяки мережі журналісти мають можливість ознайомлюватися з найкращими практиками та обмінюватися досвідом для розвитку соціальної журналістики

Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду