30 липня пройдуть заходи, присвячені презентації щорічної доповіді «Права людини в Україні - 2007»

13:12,
29 Липня 2008
4516

30 липня пройдуть заходи, присвячені презентації щорічної доповіді «Права людини в Україні - 2007»

13:12,
29 Липня 2008
4516
30 липня пройдуть заходи, присвячені презентації щорічної доповіді «Права людини в Україні - 2007»

30 липня в УНІАН відбудеться круглий стіл і прес-конференція, присвячені презентації щорічної доповіді правозахисних організацій «Права людини в Україні - 2007».

Прес-конференція пройде о 10-30 у інформаційному агентстві УНІАН. Звіт резпрезентують Аркадій Бущенко, Євген Захаров та Володимир Яворський.

Круглий стіл пройде 30 липня 2008 року з 13 до 18 години в приміщенні Міністерства юстиції України (м. Київ, провулок Рильський, 10, зал засідань, другий поверх).

Захід організовано Українською Гельсінською спілкою з прав людини за підтримки Комітету з прав людини та основоположних свобод Національної комісії із зміцнення демократії та утвердження верховенства права та за участю Міністерства юстиції України.

Під час круглого столу планується обговорення дотримання прав людини та основоположних свобод у країні протягом 2007 року, а також рекомендації щодо покращення ситуації. Під час заходу буде представлена позиція правозахисників та представників органів влади з 8 найбільш болючіших питань дотримання прав і свобод в країні. Окремо під час круглого столу буде обговорений можливий механізм впровадження системної державної політики у сфері прав людини та основоположних свобод.

У круглому столі візьмуть участь представники правозахисних організацій, науковці та експерти, представники органів влади та міжнародних організацій.

Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду