24 жовтня - прем'єра фільму «Богданове щастя» про побудову миру на Сході

15:35,
19 Жовтня 2015
1692

24 жовтня - прем'єра фільму «Богданове щастя» про побудову миру на Сході

15:35,
19 Жовтня 2015
1692
24 жовтня - прем'єра фільму «Богданове щастя» про побудову миру на Сході

Громадська організація «Новий Донбас» запрошує на прем'єрний показ фільму  «Богданове щастя», що відбудеться 24 жовтня, о 16.30, у Американському домі (Київ, вул. Миколи Пимоненка, 6).

 

Цей фільм описує досвід «Нового Донбасу» у побудові мирного діалогу на Сході України на прикладі містечка Миколаївка в Слов'янському районі Донецької області.

 

За останні півтора роки Україна зіштовхнулася із викликами, які раніше ми не могли собі навіть уявити. Перед багатьма громадянами дуже гостро постало питання: «А чим я можу допомогти?». Окрім того, в суспільстві виникло багато інших питань, як то: чому так сталося? чим увесь цей час займалася держава? і як тепер будувати мир та налагоджувати діалог?

 

 

Із цими питаннями група волонтерів, які назвали себе «Новий Донбас», відправилася у школу міста Миколаївка, Слов'янського району Донецької області. Улітку 2014 року місто пережило бойові дії. Разом із фізичною допомогою волонтери привезли культурні активності - театр, малювання, кіно та багато інших. Та найголовнішим інструментом для налагодження діалогу стало просте людське спілкування.

 

«Детектор медіа»

 

 

Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду