Активісти у Києві провели «акцію ганьби» для глядачів російського фільму «Ёлки 1914» (ФОТО)

Активісти у Києві провели «акцію ганьби» для глядачів російського фільму «Ёлки 1914» (ФОТО)

20:01,
29 Грудня 2014
5588

Активісти у Києві провели «акцію ганьби» для глядачів російського фільму «Ёлки 1914» (ФОТО)

20:01,
29 Грудня 2014
5588
Активісти у Києві провели «акцію ганьби» для глядачів російського фільму «Ёлки 1914» (ФОТО)
Активісти у Києві провели «акцію ганьби» для глядачів російського фільму «Ёлки 1914» (ФОТО)

Активісти громадянського руху «Відсіч» та волонтери на вході до одного з київських кінотеатрів вистелили «криваву доріжку» для відвідувачів фільму «Ёлки 1914». Вони переконані, що показ російського кіно в Україні фінансує російську армію, яка воює проти українських військових на Донбасі, повідомляє «Громадське ТБ».

 

На знак протесту активісти перевдяглися у «ватники», роздавали гільзи від набоїв та дякували глядачам, які «в новорічну пору не забувають підтримуваним терористів Донбасу у війні з Україною». На плакатах були гасла «А ти подарував російському солдату кулі під ялинку на Новий Рік?» та «Сходив на Ёлки - вбив українського солдата».

 

Як повідомляє кореспондент «Громадського ТБ», на сеансі фільму у кінотеатрі було близько 20 глядачів. Щоб вони могли пройти, охорона перекрила вхід від активістів.

 

 

Нагадаємо, частина членів Експертної комісії з питань розповсюдження та демонстрування фільмів при Державному агентстві України з питань кіно виступає за заборону на період військової агресії та окупації всього російського кіно. Про це заявив член Експертної комісії, член руху «Відсіч» Сергій Оснач під час дискусії «Україна: кіно без цензури. Виробництво. Дистрибуція. Прокат» 19 грудня.

 

«Детектор медіа»

Фото - «Громадське ТБ»

Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
мнение
23:09 / 29.12.2014
пока долбо...ёбы зачем-то протестовали против хорошего и доброго фильма, их отимели елкой во все дыры в нашем парламенте, утвердив грабительский госбюджет и бандитскую схему побров в виде т.н. налоговой реформы. все критиковали Януковича и Азарова...за многое, и за налоги, и за удушение бизнеса, и за тарифы, и за "диктаторские законы"....всё это нынче работает ,только утверждено новым имени Яценюка правительством воров и мошенников в 10-кратном размере. Азаров и Янукович на этом фоне просто милашки... Кстати, вот еще что: Донбасс и Крым кормить уже не надо, Янукович больше не воруют вместе с Пшонкой, международные кредиты многократно получены, в сельском хозяйстве и др. демонстрируется значительный и даже рекордный за 23 года прирост...А ДЕНЬГИ ГДЕ???? И вот честно, глядя на многие события, я не удивлюсь, если завтра окажется, что и жертвы "небесной сотни" и многие другие жертвы и потери в стране- дело рук Яценюка и Порошенко с командой. А Янукович, увидев банальный вооруженный беспредел просто струсил и сбежал, не имея управления и влияния на эту ситуацию... Янукович был просто тупой и грубый. А теперь к власти пришли махровые бандиты и мерзавцы, для которых вообще нет ничего святого. Не удивительно ,что всё время покушаются на Садового накануне "важных" голосований в парламенте: львівська чемність не позволяет просто этому чиновнику, без запугивания, голосовать за преступные законы Яценюка и шайки ублюдков!
Зритель
22:22 / 29.12.2014
"Ёлки 1914" - очень хороший фильм. Не сравнить с предыдущими лентами. Трогательно, торжественно, по-новогоднему. Надеюсь, в Украине будут снимать своё кино, а не запрещать российское. С наступающим, идиоты-протэстувальныкы))
ввввв
21:08 / 29.12.2014
Дебилы
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду