«КиївПрайд» шукає нового директора

«КиївПрайд» шукає нового директора

14:12,
21 Липня 2020
2357

«КиївПрайд» шукає нового директора

14:12,
21 Липня 2020
2357
«КиївПрайд» шукає нового директора
«КиївПрайд» шукає нового директора
Заявку на конкурс можна подати до 9 серпня.

ГО «КиївПрайд» — українська ЛГБТ+ організація, що об’єднує геїв, лесбійок, бісексуальних, транс*, квір та інтерсекс людей. Оголошення про конкурс оприлюднили на сайті організації.

«Ми шукаємо фахівця(чиню) з відповідним досвідом роботи на подібній посаді і сильними лідерськими якостями; експерта(ку) в сфері прав людини для ЛГБТ+ та зацікавленого(у) у їх популяризації, та такого(у), що вважає права людини, чесність та порядність безумовними цінностями; здатного(у) працювати в стресових умовах», — йдеться в оголошенні.

ГО «КиївПрайд» очолювала Руслана Панухник. Вона так прокоментувала відставку у фейсбуці: «Кінець епохи. 7 років (половина мого свідомого життя) були нерозривно пов’язані із «КиївПрайд», його зародженням, становленням і розквітом. Я пройшла шлях від волонтерки безпеки до директорки найбільшої та найвидимішої ЛГБТ+ події в Україні, втіливши, як на мене, варіант української мрії. Я вдячна кожній і кожному, хто на цьому непростому і часто досить тернистому шляху підтримували, спонукали, надихали мене і «КиївПрайд» до руху вперед і розвитку заради кращого майбутнього для нас усіх».

Нагадаємо, у червні 2020 року ГО «КиївПрайд» провела перший в історії українського прайд-руху Марш рівності онлайн.

Нещодавно Мережа громадських організацій презентувала перший у світі інтерактивний онлайн-музей прийняття ЛГБТ-людей.

 

Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду