Триває реєстрація на X Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку

Триває реєстрація на X Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку

10:04,
12 Березня 2024
238

Триває реєстрація на X Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку

10:04,
12 Березня 2024
238
Триває реєстрація на X Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку
Триває реєстрація на X Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку
Він відбудеться з 23 березня до 12 травня 2024 року. Спікери від громад, влади, бізнесу, медіа, фондів, донорів представлять плани та пріоритетні напрямки на 2024—2025 роки та презентують можливості для взаємодії.

X Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку відбудеться в гібридному форматі в два етапи: обласний та всеукраїнський, повідомив у запрошенні організатор заходу — Всеукраїнський молодіжний рух Let’s do it Ukraine. Подію транслюватимуть на фейсбук-сторінці організаторів. 

Зазначається, що кожна з 24 областей та Київ матимуть окремий день презентації відповідно до календаря події.

Виступи відбуваються за таким планом і темами: 1) вітальне слово; 2) можливості та пріоритетні програми 2024—2025 років від обласних і районних адміністрацій; 3) корпоративна соціальна відповідальність; бізнес та пріоритетні напрямки розвитку та співпраці, актуальні соціальні напрямки та проєкти, можливості співпраці; 4) медіа та можливості для створення спільного ефективного інформаційного простору; 5) донорські програми та фонди; 6) молодіжна політика; розвиток шкільного, студентського самоврядування, молодіжних рад та молодіжних центрів; 7) асоціації, громадські ініціативи; благодійні фонди; правозахисні та ветеранські організації, програми; окремі проєкти, програми та ініціативи; 8) еконапрям; 9) дозвілля; 10) гуманітарні організації, ініціативи та програми, в тому числі для ВПО.

Форум відбувається з метою досягти цілей сталого розвитку, а також оперативної соціальної взаємодії неурядових організацій та об'єднань, громад, медіа, бізнесу, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, участі молоді у відновленні України, залучення громадян та створення додаткових можливостей в усіх сферах життєдіяльності країни.

Основні завдання події:

  • Презентувати плани та роботу установ та організацій, об’єднань на 2024 рік.
  • Налагодити взаємодію між органами виконавчої влади, місцевого самоврядування, громадськими організаціями, бізнесом і медіа.
  • Створити концепцію комунікації та взаємодії на національному та обласному рівнях всіх учасників і глядачів форуму.
  • Створити всеукраїнську та обласну базу можливостей, соціальних проєктів і проєктів, націлених на відновлення України у 2024 році, в тому числі екологічних і гуманітарних.

Реєстрація обов'язкова до 15 березня включно за посиланнями (лінк для учасників та глядачів, лінк для спікерів і поважних гостей).

«Десять років поспіль Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку допомагає нашому молодому поколінню знайти нові можливості, знайомства та однодумців, перейняти досвід, почати плідну співпрацю. Кожен з учасників має змогу стати на крок ближче до своїх цілей. Кожен навіть найвіддаленіший населений пункт від мегаполісів та обласних центрів може презентувати свою діяльність та поділитись безцінними можливостями»,  — сказала лідерка Всеукраїнського молодіжного руху Let’s do it Ukraine Юлія Мархель.

Всеукраїнський форум взаємодії взяв початок у 2014 році.

У 2023 році форум об’єднав понад 500 спікерів з 24 областей України. Почесними гостями стали: державний секретар Кабінету Міністрів України Олександр Ярема, президент міжнародного руху Let’s Do It World Хейді Солба, заступниця Міністра молоді та спорту України Марина Попатенко та інші. За всі роки форум об’єднав понад 5000 спікерів та 450 000 глядачів у онлайн та офлайн форматах, повідомили в Let’s do it Ukraine.

Більше подій, грантів і вакансій у березні шукайте тут.

Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду