Головою правління ІнАУ знову обрано Тетяну Попову

16:06,
24 Лютого 2011
19876

Головою правління ІнАУ знову обрано Тетяну Попову

16:06,
24 Лютого 2011
19876
Головою правління ІнАУ знову обрано Тетяну Попову

Головою правління Інтернет-асоціації України (ІнАУ) обрано Тетяну Попову, заступником голови - Олександра Ольшанського. Таке рішення одноголосно прийняте 24 лютого на першому засіданні нового складу правління ІнАУ.

 

Відзначимо, що Тетяну Попову обирали головою правління ІнАУ, починаючи з 2003 року. Олександр Ольшанський вже третій рік поспіль обирається її заступником.

 

18 лютого на ХІІ з\'їзді ІнАУ до складу правління, окрім Тетяни Попової («Альфа каунтер») та Олександра Ольшанського («Інтернет інвест») були обрані Борис Борисов («Колокол»), Дмитро Грищук («Індастріал Медіа Нетворк»), Михайло Коміссарук («Укрнет»), Вікторія Кравченко («Топ Нет»), Олександр Кульчицький («Телесистеми України»), Іван Пєтухов («Адамант»), Олександр Федієнко (ІМК), Андрій Нагорнюк («В.О.К.С.») та Олексій Тітов (WebMoney Transfer).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду