Рекомендації для Форуму громадянського суспільства: блоги, західний досвід та нові медіа

10:10,
12 Листопада 2009
7564

Рекомендації для Форуму громадянського суспільства: блоги, західний досвід та нові медіа

10:10,
12 Листопада 2009
7564
Рекомендації для Форуму громадянського суспільства: блоги, західний досвід та нові медіа

Підтримувати  розвиток  громадянської журналістики (блоги, соціальні мережі тощо), залучати  досвід західних колег, широко використовувати нові медіа - такими є рекомендації  міжнародної конференції «За нашу і вашу свободу! За наше спільне майбутнє!», напрацьовані для Форуму громадянського суспільства у рамках Східного партнерства, що проходитиме в Брюсселі 15 -17 листопада.



Міжнародна конференція «За нашу і вашу свободу! За наше спільне майбутнє!» проходила у Львові 25-27 жовтня і зібрала понад 250 делегатів із шести країн Східного партнерства, країн - нових членів ЄС, Німеччини, Великої Британії та США.



Метою конференції було розглянути важливі зміни минулих років та обговорити пропозиції, розроблені задля забезпечення стабільного та передбачуваного майбутнього.



За результатами конференції було вироблено рекомендації з розвитку громадянського суспільства та надання допомоги шести країнам-учасникам ініціативи Східного партнерства (Україна, Молдова, Білорусія, Грузія, Вірменія, Азербайджан).



Частина цих рекомендацій вже ввійшла до документа, який надіслано до Європейської Комісії і представляє спільну позицію українських НУО на Форумі Громадянського суспільства у Брюсселі.

 

Детальніше з рекомендаціями можна ознайомитися тут

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду